Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Άκης Τσοχατζόπουλος: Νέες αποκαλύψεις για μίζες και από Κύπρο

Άκης Τσοχατζόπουλος: Νέες αποκαλύψεις για μίζες και από Κύπρο

Νέες αποκαλύψεις για Άκη Τσοχατζόπουλο μέσω Κύπρου: Ο «μεγάλος αδελφός…τέσσερις πολιτικοί μετέβησαν με ιδιωτικό αεροσκάφος στην Ελβετία»

Αυτή την φορά οι αποκαλύψεις για τα “αμαρτωλά” εξοπλιστικά προγράμματα Ελλάδας και Κύπρου, ήρθαν από έναν Δήμαρχο και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Πάφου.

Οι καταγγελίες του δημάρχου δείχνουν ένα εκτεταμένο δίκτυο που είχε στήσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος και στην Κύπρο, κρατώντας μάλιστα στο “σκοτάδι” τον τότε Κύπριο Υπουργό Άμυνας.

Συγκεκριμένα οι καταγγελίες αφορούν τους χειρισμούς που έγιναν μετά την ακύρωση παραλαβής των ρωσικών βαλλιστικών αντιαεροπορικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς S300 από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Λόγω έντονων τουρκικών αντιδράσεων οι πύραυλοι μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη.

Τότε ως αντιστάθμισμα η Ελλάδα αγόρασε και παραχώρησε δωρεάν στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου τους επίσης ρωσικής κατασκευής αντιαεροπορικούς πυραύλους, μεσαίου όμως βεληνεκούς, TOR M1.

Όμως ο Δήμαρχος Πάφου έχει μια αρκετά διαφορετική ιστορία να εξιστορήσει για τα έργα και τις ημέρες του Άκη Τσοχατζόπουλου με ένα κύκλωμα διακομματικής διαπλοκής Κύπριων πολιτικών οι οποίοι παρέκαμπταν ακόμα και τον υπουργό Άμυνας…

Διαβάστε το ρεπορτάζ στο newsit.com.cy

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις