Πολιτική

Άκης Τσοχατζόπουλος: Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ

Για “υπονόμευση” και “βρώμικο πόλεμο” σε βάρος του κάνει λόγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος στη συνέντευξή του στην εκπομπή “Αυτοψία” με τον Αντώνη Σρόιτερ.

 

“Δεν έβαλα το δάχτυλο στο μέλι” διατείνεται ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος αποφυλακίσθηκε πρόσφατα για λόγους υγείας, και επιμένει στα περί πολιτικής δίωξής του από τον Κώστα Σημίτη, με ευθύνη και του Γιώργου Παπανδρέου.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα περί του πολυτελούς βίου του, ο πρώην υπουργός υποστηρίζει στη συνέντευξή του ότι βασίστηκαν όλα σε ψεύδη. “Δεν ισχύει τίποτα, ζω απλή ζωή, χωρίς πολλές δαπάνες. Ούτε μέσα έχω ούτε σπίτια ούτε τίποτα”, λέει χαρακτηριστικά στον Αντώνη Σρόιτερ.

Όπως επίσης προκύπτει από το απόσπασμα που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν κρύβει ότι, σήμερα, θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. “Ναι, ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζα” απαντά, όταν ο Αντώνης Σρόιτερ παρατηρεί πώς έχει ενδιαφέρον ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. “Ναι, τι να ψήφιζα; Δεν υπάρχει τίποτε άλλο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1