Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: “Οι Έλληνες αθλητές ανέβασαν τη “μικρή Ελλάδα” ψηλότερα”

Με νέο μήνυμά του στα social media, αυτή τη φορά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας συγχαίρει τους Έλληνες αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με αποτέλεσμα και την... εκτίναξη της χώρας μας στους πίνακες μεταλλίων.

Ο Αλέξης Τσίπρας, νωρίτερα είχε συγχαρεί την Κατερίνα Στεφανίδη μέσα από τον πρωθυπουργικίο λογαριασμό στο Twitter, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Με νέο μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρωθυπουργός κάνει έναν… απολογισμό για τις ελληνικές συμμετοχές των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών ως αντίστοιχες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει:

“Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την ιστορική της επιτυχία και την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου.
Οι διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο κατατάσσουν την «μικρή Ελλάδα» στην 23η θέση στον πίνακα των μεταλλίων.

Η εκπληκτική απόδοση των Ελλήνων αθλητών, αντίστοιχη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός μπορεί να μας κάνει υπερήφανους χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με σεμνότητα, πείσμα και επιμονή.

Αυτές είναι οι πραγματικές μας δυνατότητες, αρκεί να πιστέψουμε ότι μπορούμε. Συγχαρητήρια στις Ελληνίδες και στους Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στο Ρίο.

Ανέβασαν την Ελλάδα ψηλότερα.
‪#‎GRE‬ ‪#‎RIO2016‬”.

Δείτε το post

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δούκας και Γιαννακοπούλου την «έπεσαν» στον Ανδρουλάκη για τους συνέδρους: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μελών», «Τράβηξε πίσω αυτό το εκλογικό σύστημα»
Σκληρές αιχμές στην Πολιτική Γραμματεία, Το ζητούμενο -λένε τα στελέχη- ένα «μαζικό, δημοκρατικό, πολιτικό» συνέδριο και έξοδος από τη στασιμότητα
Δούκας και Γιαννακοπούλου 16
Δωρεά για το ΚΑΤ: Σύσκεψη στο Μαξίμου για νέο κτήριο χειρουργείων και ανακαίνιση ιατρικών μονάδων
Υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξετάστηκε η ιεράρχηση των παρεμβάσεων που θα χρηματοδοτήσει το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, με στόχο να προχωρήσει ο εκσυγχρονισμός του νοσοκομείου
Μητσοτάκης στο ΚΑΤ