Πολιτική

Άνοιγμα Παππά σε ΚΙΝΑΛ, επίθεση σε ΝΔ

Προεκλογικό νεύμα στο ΚΙΝΑΛ έκανε σήμερα από την Βουλή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, κλείνοντας έτσι το "μάτι" θετικά και για μια μετεκλογική ίσως συνεργασία.

Μια ημέρα μετά την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ ,Φώφη Γεννηματά, που από το βήμα της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι δεδομένοι οι μετεκλογικοί συσχετισμοί που μπορεί να προκύψουν μετά τις εκλογές και το κάλεσμα για συστράτευση στις ριζοσπαστικές δυνάμεις του προοδευτικού χώρου»,ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ,Νίκος Παππάς, απεύθυνε “προσωπικό” κάλεσμα στο ΚΙΝΑΛ για προγραμματική προεκλογική συζήτηση.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μιλώντας στο Γ’ Θερινό Τμήμα της Βουλής όπου ψηφίζεται το νομοσχέδιο που θα δώσει τη δυνατότητα πρόσβασης στο τηλεοπτικό σήμα σε κατοίκους δυσπρόσιτων περιοχών, και μιλώντας εφ όλης της ύλης ανέφερε ότι “τώρα που έχουν τελειώσει για την χώρα τα προγράμματα και ο προεκλογικός διάλογος μπορεί να γίνει επί της βάσης των προγραμμάτων των κομμάτων. Θα περίμενα από το ΚΙΝΑΛ να μπορέσει να γίνει μια ανταλλαγή απόψεων στο επίπεδο των προγραμμάτων, διότι γνωρίζω ότι με την ΝΔ, υπάρχει χάος σε επίπεδο προγραμμάτων…”

Η φράση αυτή του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, ερμηνεύτηκε από βουλευτές ως ένα έμμεσο αλλά σαφές άνοιγμα προς το ΚΙΝΑΛ.Ο κ. Νίκος Παππάς πάντως παράλληλα κορύφωσε την πολιτική του επίθεση προς τη ΝΔ λέγοντας πως τώρα που η χώρα έχει μπει σε μία καινούργια φάση θα πρέπει να κάνουμε όλοι μία προσπάθεια να μετατοπίσουμε λίγο την κουβέντα. Να ακούσω για ένα -ένα τα μέτρα τα οποία θα γίνουν νόμος του κράτους με τον Προϋπολογισμό που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός εάν υπάρχει συμφωνία ή διαφωνία.

Και είπε χαρακτηριστικά «Να μειωθεί ή να μην μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ, τον οποίον φέρατε χωρίς εντολή; Να μειωθούν ή να μην μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές για τους αυτοαπασχολούμενους και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι πολιτεύεται με FAKE NEWS λέγοντας ότι τώρα ανακάλυψε ότι ο Τράμπ είπε τα Σκόπια, Μακεδονία, ενώ τα είχε αναγνωρίσει από το 1992 με το συνταγματικό όνομα, κάνει χαμό στο Διαδίκτυο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ότι πήγαμε με κυβερνητικό αεροσκάφος για την Θεσσαλονίκη, όταν πήγαμε με ειδικά ναυλωμένο τρένο ή όταν έλεγε ότι ο Φλαμπουράρης οδηγούσε το ταχύπλοο στην Αίγινα που έγινε τότε το δυστύχημα… ή με τη φωτογραφία του δύσμοιρου παππού που διαδηλώνει έξω από την ΔΕΘ από το 2000.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ 18
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 25
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
328
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19