Πολιτική

Απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία στο Μαξίμου για τις σφαίρες στον Κοτζιά

Με αιχμές "απάντησε" η Νέα Δημοκρατία στις κυβερνητικές πηγές πως δεν καταδίκασε τις απειλές στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και την επιστολή με τις σφαίρες που του έστειλαν άγνωστοι.

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα τις απειλές κατά του υπουργού Εξωτερικών. Και αφήνει αιχμές πως η κυβέρνηση δεν καταδικάζει τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται αλλά δείχνει ανοχή και διχάζει τους πολίτες.

Η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία

«Εν αντιθέσει με άλλους, είναι διαχρονικά αυταπόδεικτο ότι η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα τη βία από όπου και αν προέρχεται.

Και προφανώς αυτό ισχύει και για τις απειλές εναντίον του Υπουργού Εξωτερικών.

Κατά τα λοιπά, το ποιος δείχνει ανοχή στη βία και κυρίως ποιος εξακολουθεί να διχάζει τους Έλληνες, το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες».

Το Μαξίμου

«Μετά τις «σφαίρες για τους προδότες» που υποσχόταν η επικεφαλής ακροδεξιού κόμματος σε κάλεσμά της για το συλλαλητήριο της Κυριακής, σήμερα οι σφαίρες έφθασαν με απειλητικές επιστολές στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά», αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου.

Και συνεχίζει: «Η Νέα Δημοκρατία εδώ και δύο ημέρες δεν έχει βρει ούτε μία λέξη για να καταδικάσει τις φασιστικές απειλές.

Όσοι αγκαλιάζουν την ακροδεξιά, χαϊδεύουν τα αυτιά των μισαλλόδοξων πατριδοκάπηλων και επιχειρούν να διχάσουν τους Έλληνες, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».

ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε καταδίκη απ’ όλους!

Στο θέμα των απειλών που δέχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζητά απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν.

Οι απειλές που δέχτηκε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία.

Αναμένουμε την κατηγορηματική καταδίκη της συγκεκριμένης ενέργειας από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Είναι ευθύνη όλων να μπει τέλος στο κλίμα όξυνσης που καλλιεργείται, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις που διεξάγει η κυβέρνηση για την ονομασία της πΓΔΜ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πρόταση για ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή: Τι ισχύει στην Κύπρο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες
«Θα εισηγηθώ προς συζήτηση στον δημόσιο διάλογο το ασυμβίβαστο Υπουργού και Βουλευτή, με αντικατάσταση του Υπουργού στη Βουλή από τον πρώτο επιλαχόντα για όσο συμμετέχει στο Υπουργικό Συμβούλιο, και με ταυτόχρονη αναβάθμιση του ρόλου του Βουλευτή», δήλωσε ο πρωθυπουργός
υπουργικό συμβούλιο
Άρση ασυλίας για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ ζητά ο βουλευτής της ΝΔ Λάκης Βασιλειάδης - «Προκύπτει έμμεσα το όνομά μου»
«Από τη δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ προκύπτει με σαφήνεια ότι δεν υφίσταται καμία ένδειξη τέλεσης οποιασδήποτε παράνομης πράξης εκ μέρους μου», αναφέρει σε δήλωσή του
Ο βουλευτής της ΝΔ Λάκης Βασιλειάδης
Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη: Οι 3 αποφάσεις για τα «γαλάζια» στελέχη που εμπλέκονται στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
«Ζωηρές» παραμένουν και οι εισηγήσεις για κάλπες μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο η εισήγηση που αυτή τη στιγμή φέρεται να «κερδίζει» περισσότερο «έδαφος» είναι οι κάλπες να στηθούν αμέσως μετά τη ΔΕΘ, το φθινόπωρο
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ 35