Σάββατο, 15 Ιουν.
30oC Αθήνα

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ο Κασσελάκης αντί να στέλνει ανούσιες επιστολές στην Κομισιόν, προτείνει σοβαρές λύσεις

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ο Κασσελάκης αντί να στέλνει ανούσιες επιστολές στην Κομισιόν, προτείνει σοβαρές λύσεις

«Πυρά» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τον Στέφανο Κασσελάκη κατά τη συνέντευξή του στο Open. «Ας είναι λίγο προσεκτικοί όσοι μπήκαν τώρα στην πολιτική. Δεν είναι καν βουλευτής», είπε χαρακτηριστικά για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ, περνά στην αντεπίθεση, τονίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ενοχλημένος «γιατί γνωρίζει πως δεν θα καταφέρει να εμποδίσει τον αγώνα του Στέφανου Κασσελάκη για μια καλύτερη ζωή για τον ελληνικό λαό».

«Αντί να στέλνει ανούσιες επιστολές στην Κομισιόν, αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών και προτείνει σοβαρές λύσεις», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. Κασσελάκη, αφήνοντας «αιχμές» κατά του κ. Μητσοτάκη. 

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση – απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN έδειξε να ενοχλείται από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος παρότι δεν βρίσκεται στη Βουλή, έχει παρουσιάσει τεκμηριωμένες προτάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.

Έδειξε ενόχληση για το γεγονός πως, παρότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν βρίσκεται στη Βουλή, κατέθεσε με τον ΣΥΡΙΖΑ μια κοστολογημένη πρόταση νόμου για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια.

Φάνηκε ενοχλημένος από το ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, παρότι δεν βρίσκεται στη Βουλή, κατέθεσε με τον ΣΥΡΙΖΑ μια πλήρως κοστολογημένη και  εφαρμόσιμη πρόταση νόμου για το φορολογικό.

Ενοχλημένος που ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ  δεν βρίσκεται στη Βουλή, παρουσιάζει  προτάσεις για το Κράτος Δικαίου και ζητά να πέσει φως στο έγκλημα των Τεμπών.

Που διατυπώνει με σαφήνεια δέσμη προτάσεων για την ασφάλεια των πολιτών.

Που έχει προτάσεις για την Δημόσια Υγεία, αλλά και για την Στέγαση.

Που αντί να στέλνει ανούσιες επιστολές στην Κομισιόν, αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών και προτείνει σοβαρές λύσεις. 

Ενοχλημένος είναι ο κ. Μητσοτάκης, του οποίου προφανώς η εκλογή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν είχε σχέση με το όνομά του, γιατί γνωρίζει πως δεν θα καταφέρει να εμποδίσει τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ και τον αγώνα που δίνει ο Πρόεδρός του για μια καλύτερη ζωή για τον ελληνικό λαό.​

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις