Πολιτική

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Ο Στέφανος Κασσελάκης αν κατέβει πάλι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει, κάποιοι τον παρέσυραν σε λάθος κινήσεις

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και για τις επόμενες κινήσεις που σχεδιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στην εκπομπή «Live News», ο σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος εκτίμησε αρχικά πως ο πρώην πλέον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μετρά όλα τα ενδεχόμενα, όπως και ότι στα επόμενα 24ωρα θα αποσαφηνίσει τις προθέσεις του.

«Είναι αυτονόητο ότι θα είναι υποψήφιος για ένα μεγάλο κομμάτι της κοινής γνώμης. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να μετρήσει αν μπορεί το κόμμα να αλλάξει. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τα τελευταία γεγονότα δεν υφίσταται, έχει διασπαστεί», είπε.

Παράλληλα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως και από την πλευρά Κασσελάκη έγιναν λάθη.

«Το τελευταίο διάστημα ο Κασσελάκης αντιλαμβανόταν ότι ήταν σε διαρκή αμφισβήτηση. Αυτό τον έκανε να αλλάξει όλα και είδε αντιστάσεις. Ήθελε να τις πολεμήσει, ίσως να τις έκανε με τον μη κατάλληλο τρόπο».

«Ο Κασσελάκης από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε μέσα σε 11 μήνες δύο διασπάσεις και σήμερα μιλάμε για την τρίτη, η οποία είναι de facto ψυχολογική διάσπαση».

Ακόμη, ανέφερε πως υπήρχαν άτομα που παρέσυραν τον Στέφανο Κασσελάκη σε λάθος κινήσεις, ενώ εκτίμησε πως εάν κατέβει πάλι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για μπλόκα αγροτών: Οι δρόμοι ανήκουν σε όλους και θα μείνουν ανοικτοί – Δεν είναι δυνατόν να ταλαιπωρείται ο κόσμος
«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για ταχύτερες πληρωμές αλλά η κυβέρνηση θα βάλει πάνω και απ’ όλα την εφαρμογή του νόμου»
μπλόκο
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
9
«Φωτιές» ανάβει στο ΠΑΣΟΚ ο Τσίπρας και οι υποθετικές συνεργασίες: Ο Ανδρουλάκης, ο Δούκας και οι άλλοι
Με τους αγρότες να έχουν «κόψει στα δύο» τη χώρα, ήδη από χθες και να αποφασίζουν σήμερα τις επόμενες κινήσεις τους, στο ΠΑΣΟΚ επιτίθενται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ