Πολιτική

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Ο Στέφανος Κασσελάκης αν κατέβει πάλι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει, κάποιοι τον παρέσυραν σε λάθος κινήσεις

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και για τις επόμενες κινήσεις που σχεδιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στην εκπομπή «Live News», ο σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος εκτίμησε αρχικά πως ο πρώην πλέον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μετρά όλα τα ενδεχόμενα, όπως και ότι στα επόμενα 24ωρα θα αποσαφηνίσει τις προθέσεις του.

«Είναι αυτονόητο ότι θα είναι υποψήφιος για ένα μεγάλο κομμάτι της κοινής γνώμης. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να μετρήσει αν μπορεί το κόμμα να αλλάξει. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τα τελευταία γεγονότα δεν υφίσταται, έχει διασπαστεί», είπε.

Παράλληλα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως και από την πλευρά Κασσελάκη έγιναν λάθη.

«Το τελευταίο διάστημα ο Κασσελάκης αντιλαμβανόταν ότι ήταν σε διαρκή αμφισβήτηση. Αυτό τον έκανε να αλλάξει όλα και είδε αντιστάσεις. Ήθελε να τις πολεμήσει, ίσως να τις έκανε με τον μη κατάλληλο τρόπο».

«Ο Κασσελάκης από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε μέσα σε 11 μήνες δύο διασπάσεις και σήμερα μιλάμε για την τρίτη, η οποία είναι de facto ψυχολογική διάσπαση».

Ακόμη, ανέφερε πως υπήρχαν άτομα που παρέσυραν τον Στέφανο Κασσελάκη σε λάθος κινήσεις, ενώ εκτίμησε πως εάν κατέβει πάλι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προστασία ανηλίκων από αλκοόλ και καπνό: Ψηφιακή επαλήθευση ηλικίας – Τι θα ισχύει για πάρτι και σημεία πώλησης
Στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε σύσκεψη όπου παρουσιάστηκαν τρία νέα ψηφιακά εργαλεία που θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των ελέγχων για την απαγόρευση αλκοόλ και καπνού σε ανηλίκους
Σύσκεψη στο Μαξίμου για την προστασία των ανηλίκων από το κάπνισμα και το αλκοόλ
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να επιστρέψουν στο μουσείο της Ακρόπολης» – «Είναι σαν να κόβεις στη μέση τη Μόνα Λίζα» 
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός μίλησε και για τη φιλοδοξία του να καταστήσει την Ελλάδα κορυφαίο ποιοτικό τουριστικό προορισμό παγκοσμίως
Συζήτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Victoria Hislop στο πλαίσιο του συνεδρίου «Reimagine Tourism 2025» που διοργάνωσε η «Καθημερινή» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Αλέκος Φλαμπουράρης: Ο «δεύτερος πατέρας» του Αλέξη Τσίπρα και ο αγαπητός «παππούς του ΣΥΡΙΖΑ»
Ο «Νέστορας» της Αριστεράς και «μέντορας» του Αλέξη Τσίπρα έπαιξε κομβικό ρόλο ιδιαιτέρως κατά το «καυτό» διάστημα του 2015, τη διαπραγμάτευση, το δημοψήφισμα και τελικά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2017 12