Πολιτική

Άσυλο: Η ατάκα που έβγαλε τον Τσίπρα από τα ρούχα του

Την ώρα της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα για το πανεπιστημιακό άσυλο και ενώ αναφερόταν στις σπουδές του και ότι εκείνος αποφοίτησε από ελληνικό πανεπιστήμιο και όχι από πανεπιστήμιο του εξωτερικού όπως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ακούστηκε κάτι από τα έδρανα της ΝΔ που τον έκανε έξω φρενών.

«Εσείς κύριε Μητσοτάκη δεν δώσατε εξετάσεις, πήγατε κατευθείαν σε ένα καλό πανεπιστήμιο στο εξωτερικό και περιγράψατε εδώ μια εικόνα που δυσφημεί το δημόσιο πανεπιστήμιο. Είχα την τιμή με πανελλαδικές εξετάσεις να περάσω στο ΕΜΠ, ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της χώρας, της Ευρώπης και του κόσμου και γνωρίζω την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται», έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας. Εκείνη την στιγμή κάποιος από τα έδρανα της ΝΔ του φώναξε ότι μπήκε στο ΕΜΠ με μεταγραφή από την Βουλγαρία. Ο κ. Τσίπρας σταμάτησε την ομιλία του και είπε: «Τι είπατε; Αναπαράγετε fake news. Αν βάλετε στην google «τσίπρας» θα σας βγει μεταγραφή από την Βουλγαρία! Αναπαράγετε άθλια fake news. Είχα την τιμή να μπω στο πανεπιστήμιο με πανελλαδικές εξετάσεις. Σταματήστε λοιπόν να αναπαράγετε αθλιότητες!»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πέτρο Μολυβιάτη: «Ένας άξιος Έλληνας περνά στην ιστορία»
«Υπηρέτησε και το δημόσιο ήθος με τη διακριτική παρουσία του, τους χαμηλούς τόνους και το ενωτικό του πνεύμα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην ΥΠΕΞ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πέτρο Μολυβιάτη