Πολιτική

Αχιλλέας Καραμανλής: “Απεμπολούμε τα αιώνια εθνικά μας δίκαια που κερδίσαμε με αίμα”!

Παρέμβαση για την Συμφωνία των Πρεσπών, λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία στη Βουλή, έκανε ο Αχιλλέας Καραμανλής.

Το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, Αχιλλέας Γ. Καραμανλής, σε δήλωσή του στην “Καθημερινή”, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι “με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών απεμπολούμε τα αιώνια εθνικά μας δίκαια”.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Καραμανλή στην “Κ” έχεις ως εξής:

“Με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών απεμπολούμε τα αιώνια εθνικά μας δίκαια, που είναι συνδεδεμένα με τους αγώνες και το αίμα του ελληνικού λαού.

Πρόκειται για μία αδιανόητη εθνική υποχώρηση που εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την πατρίδα μας και ανοίγει την πόρτα για νέες περιπέτειες για τη Μακεδονία μας.

Την ύστατη αυτή ώρα, όλοι οι εμπλεκόμενοι οφείλουν να συναισθανθούν την εθνική τους ευθύνη και να εμποδίσουν την κύρωση της κατάπτυστης – αντεθνικής αυτής Συμφωνίας”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: «Δείτε μια φωτογραφία του Πίρι Ρέις και θα καταλάβετε γιατί δεν συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ»
«Η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στον κύκλο των αιφνιδιαστικών ασκήσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο, δεν έχουν σχέση με το Πίρι Ρέις, που δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ» σημείωσε
Ο Νίκος Δένδιας
3
Ανδρέας Λοβέρδος για την ένταξή του στη ΝΔ: Επιλογή μου να στηρίξω τη σταθερότητα – Οι πολίτες δεν βλέπουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως εναλλακτική
«Δεν φοβάμαι τίποτα. Ο πολιτικός είναι για να σκέφτεται και να δρα, όχι να φοβάται. Με τον κ. Μητσοτάκη, είχαμε συμφωνήσει πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν είτε λίγο πριν, είτε λίγο μετά τη ΔΕΘ», επεσήμανε.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
101
Τέσσερις μήνες αναμονής στον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: Οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοι
Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θα πρέπει να γίνει άλλη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, χρεώνοντας με τον τρόπο του στον Αλέξη Τσίπρα μία νέα εσωκομματική κρίση
Ο Αλέξης Τσίπρας 2
Όλο το παρασκήνιο της προσχώρησης του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - Η «μάχη» του κέντρου από τη ΝΔ
Ο Α. Λοβέρδος είχε εδώ και πολύ καιρό επαφές με την Πειραιώς, ενώ ήδη από τα μέσα Ιουλίου, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει σιβυλλικά ότι «στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος θα είμαι παρών»
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 22