Πολιτική

Αυγερινός για τη μήνυση που κατέθεσε με την Καρυστιανού στον Καραχάλιο: «Ζήτησα να κλητευθεί η Ζαχάροβα»

Ο δημοσιογράφος απαντά στις αναφορές περί «ρωσικής εντολής» για το υπό ανακοίνωση κόμμα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αιχμηρή ανάρτηση στα social media επανήλθε ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός, ο οποίος φέρεται να έχει ενεργό ρόλο στο υπό ανακοίνωση κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού, σχολιάζοντας τη μήνυση που κατατέθηκε κατά του Νίκου Καραχάλιου, μετά τις αναφορές του τελευταίου περί «εντολής από τη Ρωσία» για τη δημιουργία του νέου πολιτικού σχηματισμού.

Ο Θανάσης Αυγερινός υποστηρίζει ότι ζήτησε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να κλητεύσει την επίσημη εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, προκειμένου, όπως αναφέρει, να καταθέσει στα ελληνικά δικαστήρια και να αποσαφηνιστεί εάν ο ίδιος ενεργεί υπό τις εντολές της, όπως -κατά την ερμηνεία του- άφησε να εννοηθεί ο Νίκος Καραχάλιος.

«Ζήτησα από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να κλητεύσει, ως οφείλει, την επίσημη εκπρόσωπο του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, για να καταθέσει στα ελληνικά δικαστήρια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Αυγερινός, ανεβάζοντας περαιτέρω τους τόνους γύρω από την υπόθεση.

Στην ίδια ανάρτηση, ο δημοσιογράφος σημειώνει ότι η κατάθεση της Μαρίας Ζαχάροβα θα ζητηθεί «ώστε να μας εξηγήσει τα αληθή γεγονότα σχετικά με το εάν και πώς ακριβώς θα μπορούσα να είμαι η “χείρα” της, κατά Καραχάλιο».

Ο Θανάσης Αυγερινός καταλήγει με σκωπτικό τόνο, αφήνοντας αιχμές για τη συνέχεια της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη: «Θα έχει πολλή πλάκα αυτή η δίκη, αν φτάσουμε σε ακροαματική διαδικασία…».

 

«Άσε τις δηλώσεις και φέρε τις αποδείξεις».

Λίγο αργότερα, ο Θανάσης Αυγερινός επανήλθε με νέα ανάρτηση, δίνοντας ακόμη πιο επιθετικό τόνο στη δημόσια αντιπαράθεση με τον Νίκο Καραχάλιο. «Ή έχεις δυνατούς δικηγόρους ή δεν έχεις. Άλλοι έχουν τ’ όνομα κι άλλοι τη χάρη. Θα τους τρελάνουμε στη νομιμότητα, λοιπόν, γιατί παρατράβηξε το αστείο. Καλή Αρχή!», έγραψε.

 

Στο υστερόγραφο της ίδιας ανάρτησης, ο Θανάσης Αυγερινός απευθύνθηκε ευθέως στον Νίκο Καραχάλιο, καλώντας τον να τεκμηριώσει όσα έχει υποστηρίξει. «Καραχάλιε, άσε τις δηλώσεις και φέρε τις αποδείξεις και τους μάρτυρες για τις “εντολές” και τη “χείρα”…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καραχάλιος για Καρυστιανού και τα περί «εντολής από τη Ρωσία»: «Δεν αντιλαμβάνεται ότι πολλές λέξεις δεν είναι μονοσήμαντες»
Ο επικοινωνιολόγος απάντησε και στην καταγγελία της ότι κρυβόταν για να αποφύγει το αυτόφωρο, σχολιάζοντας τη... μύτη της Μαρίας Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού / Νίκος Καραχάλιος
5
Έξαλλος ο Κακλαμάνης για τις διαρροές του διαλόγου Ανδρουλάκη - Δεμίρη στη συνεδρίαση για τις υποκλοπές: «Θα ζητήσω έρευνα, είναι έως και ποινικό αδίκημα»
Ο πρόεδρος της Βουλής κάνει λόγο για «κοινοβουλευτική εκτροπή» μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία 
Νικήτας Κακλαμάνης 26
Κυβερνητικές πηγές κατά Ανδρουλάκη: Μετεξελίσσεται σε «πράσινη Ζωή» – ΠΑΣΟΚ: «Σε προφανή πανικό το Μαξίμου»
Σε νέα μετωπική σύγκρουση κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας
Νίκος Ανδρουλάκης