Πολιτική

Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα από τη Θράκη

Στη στη Φιλλύρα Ροδόπης βρέθηκε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη Θράκη.

Μιλώντας στους κατοίκους της περιοχής ο Αλέξης Τσίπρας θύμισε τις διχαστικές προσπάθειες ορισμένων εντός και εκτός συνόρων στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα με πολλούς αποδέκτες πως τέτοια φαινόμενα δεν γίνονται ανεκτά.
Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε χαρακτηριστικά:
“… πρέπει να σας πω – και αυτή είναι μια σημαντική προτεραιότητα για την κυβέρνησή μου, για την οποία θα αγωνιστούμε – ξέρω ότι ακόμη και σήμερα, το 2016, υπάρχουν πολλοί οι οποίοι συνεχίζουν να μιλούν και να επιχαίρουν και να εντοπίζουν τις διαφορές μας. Και να λένε ότι οι διαφορές μας είναι αυτές που πρέπει να μας χωρίζουν αντί να μας ενώνουν. Χαίρονται να μιλούν πολλές φορές με κηρύγματα στα όρια του μίσους και να χωρίζουν τους Έλληνες πολίτες ανάλογα με το σε τι θεό πιστεύουν, να τους χωρίζουν σε πλειονότητες και σε μειονότητες. Να μιλούν για τις διαφορές ανάμεσα σε Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, σε ξένους και γηγενείς.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ, όσο και η κυβέρνησή μου θα αγωνιστούμε για να μην επιστρέψουμε σε αυτές τις λογικές που διχάζουν. Και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν, αλλά και σε καμία ξένη Αρχή να παίζει παιχνίδια εις βάρος των πολιτών μας, εκμεταλλευόμενη πολλές φορές λάθη και παραλείψεις της ίδιας της Πολιτείας. Είμαστε όλοι και όλες Έλληνες πολίτες ίσοι απέναντι στον Νόμο, με ίδια δικαιώματα, ανεξάρτητα από τα πιστεύω μας…”
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διπλωματικές πηγές για τη Ρηματική Διακοίνωση της Λιβύης στον ΟΗΕ: Απορρίπτουμε κάθε ενέργεια που βασίζεται σε άκυρες και ανυπόστατες συμφωνίες
«Καμία αντίδραση δεν πρόκειται να αποθαρρύνει την ελληνική κυβέρνηση από το να ασκεί, με υπευθυνότητα και έμπρακτα, τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας»
Ο χάρτης που έδωσε η Λιβύη 46
Ρηματική διακοίνωση της Λιβύης στον ΟΗΕ αμφισβητεί τη γραμμή της Ελλάδας ακόμα και νότια Κρήτης
Το επίσημο έγγραφο της Τρίπολης δείχνει για πρώτη φορά τα όρια που θέτει η Λιβύη βάσει του παράνομου Τουρκολιβυκού Μνημονίου τα οποία εκτείνονται όχι μόνο δυτικά αλλά και νότια της Κρήτης
Ο χάρτης που έδωσε η Λιβύη 36
Κυριάκος Μητσοτάκης για την κάρτα εργασίας: «Στον τουρισμό μόνο τον Μάιο δηλώθηκαν 1000% περισσότερες υπερωρίες»
Ο πρωθυπουργός τόνισε πως τον Μάιο υπήρξε τεράστια αύξηση στις υπερωρίες και ξεκαθάρισε πως αλλάζουν και στην πράξη οι καταστάσεις λόγω της εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας
Κυριάκος Μητσοτάκης
13