Πολιτική

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζει τον Γιώργο Ιωακειμίδη στην Περιφέρεια Αττικής – Στρέφεται ξανά στον Νίκο Παππά για το Δήμο Αθηναίων

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιώργου Ιωακειμίδη στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Περιφέρεια Αττικής, όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Όπως αναφέρουν κομματικές πηγές, «ο Γιώργος Ιωακειμίδης – επί χρόνια πετυχημένος Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη – συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά για να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις του προοδευτικού χώρου».

Επιπλέον, κατά τις ίδιες πληροφορίες, για το Νότιο Αιγαίο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα στηρίξει τη Χρύσα Καραγιάννη.

Επισημαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει αποφασίσει επίσης τη στήριξή του για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στον Θεόδωρο Γαλιατσάτο, για την Περιφέρεια Ηπείρου στον πρώην βουλευτή Ιωαννίνων, Γιάννη Στέφο, για την Κρήτη στον πρώην ευρωβουλευτή και πρώην δήμαρχο του Λιμένα Χερσονήσου Ηρακλείου, Σπύρο Δανέλλη, για την Στερεά Ελλάδα στον Απόστολο Γκλέτσο, για τη Δυτική Μακεδονία στη Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Σημειώνεται ότι ούτε χθες κατέληξε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόσωπο που θα «κατεβάσει» για δήμαρχο της Αθήνας κάτι που ίσως ξεκαθαριστεί στη συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδας.
Στο μεταξύ, τριμελής επιτροπή θα συναντηθεί με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Νίκο Παππά προκειμένου να συζητήσουν μαζί του την πρόταση που του είχαν κάνει αρχικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιατί «έσπασε τη σιωπή του» τώρα, ο Κώστας Καραμανλής – Πλημμέλημα «βλέπει» η κυβέρνηση
Μετά από μακρά σιωπή, κι ενώ από χτες τα κόμματα ξεκίνησαν ήδη να μελετούν την ογκωδέστατη δικογραφία των 59.000 εγγράφων, και τα βίντεο, ο Κώστας Καραμανλής προέβη σε δημόσια δήλωση
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής
Θύελλα αντιδράσεων κατά της Hellenic Train για την απόλυση του προέδρου των μηχανοδηγών, Κώστα Γενιδούνια
«Ο Κώστας Γενιδούνιας απολύεται παραμονή Πρωτομαγιάς, την ώρα που έφτασε στη Βουλή η δικογραφία για τα ''εγκληματικά λάθη'' του Κώστα Καραμανλή» επισημαίνει ο Σωκράτης Φάμελλος
Τα κεντρικά γραφεία της Hellenic Train 5
«Πόλεμος» Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου με αφορμή τον Πολάκη για παντελόνια, φούστες και στρινγκ στη Βουλή
«Είπατε κυρία Κωνσταντοπούλου ότι αναφέρθηκα σε φουστίτσα, στρινγκ. Να βρείτε από τα πρακτικά πού το ανέφερα. Αλλιώς να ζητήσετε συγγνώμη», απάντησε ο Υπουργός Υγείας στην Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 7