Πολιτική

BBC : Οι Έλληνες προτιμούν το χάος από τη λιτότητα

''Καρφωμένο'' πρώτο θέμα είναι η Ελλάδα στο BBC ενώ οι Times μας κατηγορούν πως οδηγούμε σε αναταραχή την ευρωζώνη με συνέπεια τη βύθιση των αγορών.

”Πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα δηλώνουν ότι προτιμούν το χάος της χρεοκοπίας από την πολυετή κακουχία” και ”σε νέα αναταραχή οδήγησε την ευρωζώνη η Ελλάδα, χθες το βράδυ, ανακοινώνοντας ότι θα δώσει στους ψηφοφόρους μία ευκαιρία να απορρίψουν το πακέτο διάσωσης που συμφωνήθηκε την περασμένη εβδομάδα στις Βρυξέλλες” είναι μερικοί μόνο από τους κυριότερους τίτλους των BBC και Times.

Ο νομπελίστας Κύπριος οικονομολόγος Χριστόφορος Πισαρίδης εκτιμά πως για την Ελλάδα πλησιάζει η πτώχευση και η έξοδος από το ευρώ.

”Σύμφωνα με το σενάριο της επικράτησης του “όχι”, η Ελλάδα θα κηρύξει αμέσως πτώχευση, θα χρεοκοπήσουν αμέσως. Δεν τους βλέπω να παραμένουν στο ευρώ”.

Διαβάστε επίσης :

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στο νοσοκομείο Λαμίας με τον Άδωνι Γεωργιάδη στα εγκαίνια νέου τμήματος
Ο υπουργός Υγείας κάλεσε τους συγκεντρωμένους να σεβαστούν την παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας - «Αν στη θέση του ήταν ένας ιμάμης και ευλογούσε τη Χαμάς, θα τον σέβεστε – γιατί όχι και έναν Ορθόδοξο Μητροπολίτη;»
Σκηνικό έντασης στα εγκαίνια του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας
9
Η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στις κυβερνητικές πηγές – «Η απόλυτη πλειοψηφία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 75»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά σημείο προς σημείο σε όσα ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη ψηφοφορία για τον ΟΠΕΠΕΠΕ
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος