Πολιτική

Debate μόνο με τον Σαμαρά θέλει ο Τσίπρας

Πρόταση για δυο τηλεοπτικές μονομαχίες μόνο ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Αντώνη Σαμαρά προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ενόψει εκλογών. Το πρώτο debate θα αφορά αποκλειστικά στην οικονομία και το δεύτερο σε εθνικά και ευρωπαϊκά θέματα.

Την πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνάντηση που είχαν την Παρασκευή.

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να τεθούν αντιμέτωποι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς δυο φορές.

Σύμφωνα με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ «η πρώτη θα πρέπει να αφορά τις οικονομικές εξελίξεις που άπτονται του νέου μεσοπρόθεσμου και του νέου μνημονίου
Η δεύτερη τα εθνικά και ευρωπαϊκά θέματα».

Ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε, όπως ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναρμόδιος για να απαντήσει αλλά δεσμεύτηκε να μεταφέρει την πρόταση. Αναρμόδια, επίσης σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, δήλωσε και η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Άννα Νικόλ Ασημακοπουλου, με την οποία υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία.

Τελικώς παρέπεμψαν και οι δυο στη διακομματική επιτροπή η οποία όμως, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Μιχελάκη, έχει ολοκληρώσει το έργο της. «Αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του κ. Σαμαρά στη πρότασή μας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προσηλωμένος στην αρχή του ανοιχτού διαλόγου και της πλήρους διαφάνειας όσον αφορά τις θέσεις και τις προθέσεις των κομμάτων πριν την επερχόμενη κάλπη», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Aλέξης Τσίπρας χαμηλώνει τις προσδοκίες: Οι αδικίες θα αποκατασταθούν ανάλογα με τα δημοσιονομικά – “Δεν είμαι Χάρρυ Πόττερ”

Γλέζος σε Τσίπρα: Αλέξη, γέρασες

Ο Πάγκαλος, ο Τσίπρας, ο Μανδραϊκός και το… Champions League

Σε Μόσχα και Πεκίνο ο Αλέξης Τσίπρας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Δεν ισχύει ότι πήραμε πίσω την πρότασή μας στο SAFE – Ζητήθηκε επανυποβολή του αιτήματος, τίποτα δεν έχει λήξει
«Σε τρεις μήνες θα καταλήξουμε στο ποια χώρα θα μετέχει και σε ποιο ευρωπαϊκό αμυντικό εξοπλιστικό πρόγραμμα» διευκρίνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας
Μητσοτάκης σε Πρόεδρο της Μολδαβίας: Ο κάθετος διάδρομος αλλάζει τον γεωπολιτικό και ενεργειακό χάρτη
«Εγγυηθήκατε την ενότητα και δώσατε θάρρος και προοπτική και με την ισχυρή εντολή που λάβατε θα φέρετε πιο κοντά την Μολδαβία στην Ευρώπη με την Ελλάδα δίπλα σας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη MAIA SANDU
Μαρινάκης σε αγρότες: Στις 3 το μεσημέρι η απάντηση της κυβέρνησης στα αιτήματά τους - «Υπάρχουν όρια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν»
Ως «κόκκινη γραμμή» περιέγραψε την μη υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ και τον διπλασιασμό των συντάξεων, ο Παύλος Μαρινάκης - «Ο διάλογος δεν γίνεται με ταχυδρομικά περιστέρια»
Παύλος Μαρινάκης 117
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αλλαγές εκπαίδευση και θητεία – Ο πίνακας με το νέο μισθολόγιο
Το νομοσχέδιο επικεντρώνεται στις σταδιοδρομία και στην εξέλιξη αξιωματικών, στις μισθολογικές ρυθμίσεις για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στην αναδιοργάνωση ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, την στρατολογία και την εθελοντική στράτευση γυναικών
Στρατιώτες 9