Πολιτική

Δεν θα καταρρεύσει η Ελλάδα”

Σύμφωνα με την Wall Street Journal ''ο κίνδυνος κατάρρευσης της Ελλάδας πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στις 4 Νοεμβρίου έχει σχεδόν μηδενιστεί''.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Wall Street Journal ”πλέκει” το εγκώμιο της κυβέρνησης Σαμαρά εκτιμώντας πως κατάφερε ”ουσιαστικά να εξαλείψει το σενάριο όπου η χώρα θα βγει εκτός ελέγχου τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.”

Κατά το δημοσίευμα οι εξελίξεις στην Ελλάδα επιτρέπουν στον Ομπάμα να κοιμάται ήσυχος γιατί ”σε ότι αφορά την πιθανότητα μιας στιγμής τύπου Lehman που θα άλλαζε την εξίσωση στις αμερικανικές εκλογές, αυτή υπήρχε τον Ιούνιο, όμως δεν υπάρχει πλέον τώρα”.

Ως απόδειξη της βελτίωσης του κλίματος στην Ελλάδα η Wall Street Journal αναφέρει πως μπήκε φρένο στην φυγή κεφαλαίων από την Ελλάδα από τον Ιούνιο και μετά.

Διαβάστε επίσης :

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέο «χτύπημα» Βλάχου: Κατέθεσε ερώτηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανακύκλωση
Σχεδόν ένα 24ωρο μετά τις δηλώσεις για τον δύσκολο στόχο της αυτοδυναμίας και τα ανοίγματα στη συζήτηση περί μετεκλογικών συνεργασιών, ο βουλευτής της ΝΔ επανέρχεται με παρέμβαση προς τον πρωθυπουργό
Γιώργος Βλάχος
ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για καταγγελίες Σαλμά: «Κάνει πως δεν κατάλαβε, οφείλει να δώσει τεκμηριωμένες απαντήσεις»
Η Χαριλάου Τρικούπη επιμένει ότι ο υπουργός Υγείας δεν μπορεί να παραμένει στη θέση του χωρίς «καθαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις» για την υπόθεση Novartis
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη 8
Νέα σφοδρή σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με το ΚΚΕ: «Επαγγελματίες του κομμουνισμού με μισθό» – «Το τέλος του κατήφορου είναι ο βούρκος»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησε τον Περισσό ότι στηρίζει τη ΝΔ όταν «βρίσκεται σε δύσκολη θέση» - «Τερατώδη ψέματα», απάντησε ο Νίκος Καραθανασόπουλος
Καραθανασόπουλος και Κωνσταντοπούλου
10