Παρασκευή, 12 Απρ.
24oC Αθήνα

Διαγραφή Κωνσταντίνου Μπογδάνου: Ο Κυρανάκης «περιμένει εξηγήσεις» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Κυρανάκης
Φωτογραφία αρχείου: Intime

«Εξηγήσεις» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη τόνισε πως περιμένει αναφορικά με την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ο βουλευτής στην περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών και πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Γιώργο Σιαδήμα, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είπε συγκεκριμένα: «Είναι μια απόφαση του πρωθυπουργού. Θεωρώ ότι τις επόμενες ώρες και πιθανότατα μέρες, θα υπάρξουν εξηγήσεις για αυτή την κίνηση, είναι η πρώτη διαγραφή που γίνεται αυτά τα δύο χρόνια».

Click4more: Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Μονόδρομος η κόκκινη κάρτα» λένε κυβερνητικές πηγές

«Πρέπει και θα φαντάζομαι πως σύντομα, θα δοθούν εξηγήσεις, από όλες τις πλευρές», επέμεινε ερωτηθείς από ποιον… περιμένει εξηγήσεις κι επιπλέον εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι το γεγονός θα συζητηθεί και σε επίπεδο κοινοβουλευτικής ομάδας.

Τέλος, προσέθεσε πως από αυτήν του την ενέργεια ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν κέρδισε κομματικώς, παρά έχασε. «Με κομματικό κόστος λέει την άποψή του. Η άποψή του συνοδεύτηκε από μια διαγραφή, αυτό έχει κομματικό κόστος για τον ίδιο» είπε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις