Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Εάν δεν μετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ να μην μετέχει και το ΠΑΣΟΚ

Την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να μετέχει σε κυβέρνηση, από την οποία θα απουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε η Άννα Διαμαντοπούλου, συζητώντας με δημοσιογράφους στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος.

Σε ερώτηση αν θα πάει η χώρα σε νέες εκλογές, η κ. Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι η ευθύνη σχηματισμού κυβέρνησης ανήκει στα δύο μεγάλα κόμματα και ας αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές.

Ανέφερε επίσης ότι το σχήμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να λειτουργήσει ξανά, διότι το “τσάκισε” ο λαός. Και πρόσθεσε ότι δεν θα μπορούσε να κυβερνηθεί η χώρα από το 41% του εκλογικού σώματος, έχοντας απέναντι το 59%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Παραιτείται από το Δ.Σ. του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών – «Εν τέλει ο διχασμός επικράτησε»
Η Μαρία Καρυστιανού, με ανάρτησή της στο Facebook, γράφει μεταξύ άλλων για «άρνηση δημοσιοποίησης των οικονομικών καταστάσεων, την οποία επανειλημμένα ζητούσα»
Η Μαρία Καρυστιανού 69
ΠΑΣΟΚ: Οι αγρότες δεν άκουσαν λύσεις – Ο πρωθυπουργός παρουσίασε ένα έωλο «success story»
«Στον αγροτικό κόσμο αξίζουν αλήθεια, σεβασμό και ουσιαστικές λύσεις, η κυβέρνηση ΝΔ αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα όραμα για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ
Μητσοτάκης: Βελτιώσεις σε πετρέλαιο και ρεύμα, επιτάχυνση αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ και μέτρα για όσους επηρεάστηκαν από την Ευλογιά – «Δε θα ανεχθούμε εκβιασμούς από μειοψηφίες»
«Μια κομματική μειοψηφία επιμένει σε κάποια από τα μπλόκα, εκβιάζοντας ανοιχτά την κοινωνία» τόνισε ο Πρωθυπουργός
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
48