Πολιτική

Διαψεύδει τον ΣΥΡΙΖΑ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Δεν τον ενημερώσαμε για μέλος του που μίλησε με την 12χρονη

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει επί της ουσίας τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι ενημέρωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως ταυτοποιήθηκε μέλος του να συνομιλεί με την 12χρονη στον Κολωνό.

«Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιά είναι μέλη ενός κόμματος» σημειώνει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και προσθέτει ότι η απάντησή του στον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πως «η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια».

Συγκεκριμένα, από κύκλους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά από την ανακοίνωση διαγραφής στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης διευκρινίζονται τα εξής:

«Ο Υπουργός δεν παρείχε καμία απολύτως ενημέρωση στο ΣΥΡΙΖΑ για στέλεχος του, διότι, πρώτον δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι είναι μέλη ενός κόμματος και δεύτερον όταν ρωτήθηκε από τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα απήντησε ότι η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια. Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρικάκος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι η έρευνα της Αστυνομίας θα φτάσει μέχρι το τέλος και όλοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπρίτζης με μια λιτή ανακοίνωση απάντησε στο υπουργείο λέγοντας: «Προς Υπουργό Προστασίας του Πολίτη: Παρακαλώ, συνεννοηθείτε και μην εκτίθεστε…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13