Πολιτική

Διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ με το βλέμμα στον Καμμένο

Έντονες οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση με το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ και την κατάθεση του προϋπολογισμού στη Βουλή να αποτελούν τα δύο βασικά αντικείμενα συζήτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα στις 4 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ (για τελευταία φορά αφού θα καταργηθεί) με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, όλες τις τελευταίες εξελίξεις με το δημοψήφισμα στη γειτονική χώρα. Η στάση του Πάνου Καμμένου αναμένεται να μπει στο τραπέζι, καθώς και όλες οι πολιτικές εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή και το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος για την εκλογή της νέας Πολιτικής Γραμματείας.

Αύριο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Χουλιαράκης στις 3.30 το μεσημέρι θα ενημερώσουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τον προϋπολογισμό, το ζήτημα των συντάξεων και της μη περικοπής τους, στη διευρυμένη ΕΠΕΚΕ (Επιτροπή Παραγωγής και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι μειώσεις φόρων αυξάνουν το εισόδημα για όλους – Δέκα παραδείγματα με τις φοροελαφρύνσεις
Πρόκειται για «μεταρρύθμιση με πρόσημο εθνικό, δημογραφικό, αναπτυξιακό, διαγενεακό και χωρικό, που επιστρέφει στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ 35
Η επιστολή – απάντηση της Ελλάδας στον ΟΗΕ στη ρηματική διακοίνωση της Λιβύης: «Απορρίπτουμε το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Η επιστολή της Ελλάδας καταγράφει τις ελληνικές θέσεις για τα ζητήματα που έθεσε η Λιβύη και συγκεκριμένα για τα δυο θαλάσσια οικόπεδα νοτιοδυτικά και δυτικά της Κρήτης
EUROKINISSI 12
Νίκος Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: «Ανάγκη για επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης και ενοποίηση του παραλιακού μετώπου»
«Η Θεσσαλονίκη πρέπει να υπηρετήσει τον ιστορικό της ρόλο: να είναι το οικονομικό κέντρο των Βαλκανίων», τόνισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Νίκος Ανδρουλάκης