Πολιτική

Διήμερη επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου στη Σάμο

Στην Σάμο θα μεταβεί αύριο το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις για την 191η επέτειο από την ναυμαχία της Σάμου άλλα και να παρευρεθεί στην εορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αύριο το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα ξεναγηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Πυθαγορείου, ενώ το βράδυ θα παραστεί στην αναπαράσταση της ναυμαχίας που θα γίνει στο λιμάνι του νησιού.

Την Πέμπτη, ο κ. Παυλόπουλος θα παρακολουθήσει τη δοξολογία στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο νησί και μετά θα μεταβεί στο δημαρχείο, όπου θα ανακηρυχτεί επίτιμος δημότης της Σάμου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα επιστρέψει στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα