Πολιτική

Ε.Βενιζέλος: “Εκτός από τα ποσοστά μας, πρέπει να μας ενδιαφέρει και η προοπτική της χώρας”

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο είχε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις χθεσινές συζητήσεις που είχε στη Ρώμη με τον Ιταλό Πρωθυπουργό Μάριο Μόντι και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει διοργανώνοντας «μίνι σύσκεψη κορυφής της Ε.Ε.», στις 22 Ιουνίου στη Ρώμη.

      Οι εξελίξεις στην Ευρώπη τρέχουν και εκτός από τα ποσοστά μας πρέπει να μας ενδιαφέρει η προοπτική της χώρας, επεσήμανε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να γίνει πολύ καλή προετοιμασία για την σύνοδο του eurogroup στις 21 Ιουνίου».

      Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι «η πρότασή μας για κυβέρνηση συνευθύνης μπορεί να δώσει αποτελέσματα και τόνισε ότι αν δεν σπάσει το τεχνητό δίλλημα δεν θα υπάρξει προοπτική και για τη χώρα».

      «Μιλάμε προεκλογικά, αλλά σημασία έχει τι θα ψηφίσει ο λαός. Σημασία έχει να κάνουμε νωρίτερα αυτό που πρέπει», υπογράμμισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σχέδιο Αριστοτέλης»: Η πρόταση Τσίπρα για ανατροπή του διοικητικού χάρτη και μεταφορά εξουσίας στην Αυτοδιοίκηση
Παρά τις εκκρεμότητες, το πολιτικό μήνυμα της παρουσίασης ήταν καθαρό - Ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να μεταφέρει τη συζήτηση από τη διαχείριση της σημερινής Αυτοδιοίκησης στον συνολικό ανασχεδιασμό του κράτους
O Αλέξης Τσίπρας