Πολιτική

Εδώ Δραγασάκης, εκεί Δραγασάκης, πού είναι ο …Παπάς;

Δραγασάκης εδώ, Δραγασάκης εκεί, πού είναι ο Δραγασάκης. Το παιχνίδι του εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς θυμίζει σε εσάς, αλλά και στον Κάλχα, το σίριαλ νούμερο ένα του νέου κυβερνητικού σχήματος για τη θέση του Γιάννη Δραγασάκη στη νέα κυβέρνηση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλα σχεδόν τα ΜΜΕ έχουν υιοθετήσει τη θέση ότι ο αντιπρόεδρος της προηγούμενης κυβέρνησης είναι υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Βουλής.

Μόνο που ο Κάλχας κατάφερε και είδε καθαρά στα εντόσθια αλανιάρας κότας, πως ούτε ζήτησε ο Γιάνης Δραγασάκης την προεδρία της Βουλής και προπαντός ούτε του προτάθηκε.

Επιπλέον στα ίδια εντόσθια, της αλανιάρας κότας ντε, ο Κάλχας είδε πως το αν θα είναι αντιπρόεδρος ή όχι ο Γιάννης Δραγασάκης θα είναι εξόχως αποκαλυπτικό…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
80