Πολιτική

Έκανε… έπαρση σημαίας σε τηλεοπτικό στούντιο ο Δημήτρης Καμμένος

Όχι, δεν σήκωσε... μπαϊράκι εσωκομματικό, το αντίθετο. Εμφανίστηκε πατριωτικός και ενωτικός λόγω της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα. Ο Δημήτρης Καμμένος σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση πήγε με τη σημαία του.

Ο Δημήτρης Καμμένος ήταν καλεσμένος σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Όταν η κάμερα στράφηκε πάνω του στο τραπέζι υπήρχε μια ελληνική σημαία. Την είχε φέρει από το σπίτι του όπως είπε λόγω της ημέρας.

Πρέπει, όπως εξήγησε, “να βοηθήσουμε τον Έλληνα πολίτη να καταλάβει ότι ο πατριωτισμός είναι οριζόντια αξία, δεν είναι ούτε αριστερός ούτε δεξιός”, τονίζοντας παράλληλα ότι στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα και τον Προκόπη Παυλόπουλο και επικροτεί τη στάση που υπέδειξαν απέναντι στον Τούρκο Πρόεδρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331