Πολιτική

Εκλογές 2023 – Κεραμέως: Κάναμε πράξη τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις

Τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου στον τομέα της Παιδείας έκανε η Νίκη Κεραμέως στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. «Προχωρήσαμε το μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα, ξεκινώντας από το Νηπιαγωγείο και φτάνοντας μέχρι το Πανεπιστήμιο και τη Διά Βίου Μάθηση», υπογράμμισε η υπουργός Παιδείας.

Με τις μεταρρυθμίσεις, σημειώνει η Νίκη Κεραμέως στο μήνυμά της, αυξήσαμε τον συνολικό προϋπολογισμό για την Παιδεία, ο οποίος ξεπέρασε τα 6 δις ευρώ, ενώ εξασφαλίσαμε επιπλέον 3 δις ευρώ από κοινοτικούς πόρους.

«Αυτά τα 4 χρόνια, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και συστηματική δουλειά, κάναμε πράξη τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις στον τομέα της Παιδείας. Προχωρήσαμε το μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα, ξεκινώντας από το Νηπιαγωγείο και φτάνοντας μέχρι το Πανεπιστήμιο και τη Διά Βίου Μάθηση.

Εργαστήκαμε για ένα εκπαιδευτικό σύστημα σύγχρονο και προσβάσιμο σε όλους, που προσφέρει στα παιδιά μας γνώσεις και δεξιότητες του 21ου αιώνα για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Αναβαθμίσαμε τη δημόσια εκπαίδευση, παρέχοντας πρόσθετες ποιοτικές υπηρεσίες για τις οποίες, έως πρότινος, οι γονείς έπρεπε να πληρώσουν.

Παράλληλα με τις μεταρρυθμίσεις, αυξήσαμε τον συνολικό προϋπολογισμό για την Παιδεία, ο οποίος ξεπέρασε τα 6 δις ευρώ, ενώ εξασφαλίσαμε επιπλέον 3 δις ευρώ από κοινοτικούς πόρους.

Αποδεικνύουμε ότι, ναι, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Η Παιδεία Αλλάζει. Στην Πράξη», καταλήγει στη γραπτή δήλωσή της η κ. Κεραμέως.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28