Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μία ώρα παράταση λόγω μεγάλης συμμετοχής – Οι κάλπες ανοιχτές ως τις 8

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μία ώρα παράταση λόγω μεγάλης συμμετοχής – Οι κάλπες ανοιχτές ως τις 8

Στις 8 το βράδυ αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, καθώς, όπως αναμενόταν, δόθηκε παράταση. Ο λόγος είναι η κατά πολύ μεγαλύτερη από τις αρχικές προβλέψεις, προσέλευση στις κάλπες.

Όπως έγινε γνωστό από τη Χαριλάου Τρικούπη, η συμμετοχή στις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ εκτιμάται ότι θα υπερβεί τις 120.000. Γι’ αυτό, λόγω της αυξημένης προσέλευσης, δόθηκε παράταση μίας και έτσι η διαδικασία θα περατωθεί στις 8 το βράδυ της Κυριακής (08.05.2022).

Σε αρκετά εκλογικά κέντρα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, υπήρξαν αναφορές για εξάντληση ψηφοδελτίων και μεταφορά επιπλέον πακέτων.

«Σήμερα με τη συμμετοχή σας δίνετε ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα μας προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, για ένα κόμμα, θεσμικό προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Νέα Σμύρνη.

Σημειώνεται ότι τα μέλη επιλέγουν το νέο όνομα του ΚΙΝΑΛ και εκλέγουν τους αντιπροσώπους τους στο Συνέδριο και τις ηγεσίες των οργανώσεων πανελλαδικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις