Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μία ώρα παράταση λόγω μεγάλης συμμετοχής – Οι κάλπες ανοιχτές ως τις 8

Στις 8 το βράδυ αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, καθώς, όπως αναμενόταν, δόθηκε παράταση. Ο λόγος είναι η κατά πολύ μεγαλύτερη από τις αρχικές προβλέψεις, προσέλευση στις κάλπες.

Όπως έγινε γνωστό από τη Χαριλάου Τρικούπη, η συμμετοχή στις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ εκτιμάται ότι θα υπερβεί τις 120.000. Γι’ αυτό, λόγω της αυξημένης προσέλευσης, δόθηκε παράταση μίας και έτσι η διαδικασία θα περατωθεί στις 8 το βράδυ της Κυριακής (08.05.2022).

Σε αρκετά εκλογικά κέντρα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, υπήρξαν αναφορές για εξάντληση ψηφοδελτίων και μεταφορά επιπλέον πακέτων.

«Σήμερα με τη συμμετοχή σας δίνετε ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα μας προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, για ένα κόμμα, θεσμικό προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Νέα Σμύρνη.

Σημειώνεται ότι τα μέλη επιλέγουν το νέο όνομα του ΚΙΝΑΛ και εκλέγουν τους αντιπροσώπους τους στο Συνέδριο και τις ηγεσίες των οργανώσεων πανελλαδικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ακτινογραφία των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Τα φαβορί για τη θέση του γραμματέα
Το μήνυμα που έστειλαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι αυτό που επιθυμούν δεν είναι ένα κόμμα περιχαρακωμένο αλλά έναν φορέα ανοικτό στην κοινωνία και στις συνεργασίες με τα άλλα κόμματα στον χώρο της Κεντροαριστεράς
Ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
To ΠΑΣΟΚ βγάζει στη σέντρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και θέλει πολιτική αλλαγή
Τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη επιμένουν ακόμα ότι ως αξιωματική αντιπολίτευση, δεν θα επιτρέψουν να μετατραπεί αυτή η σοβαρή υπόθεση σε επικοινωνιακή απόπειρα συμψηφισμού ευθυνών
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ 2
Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μητσοτάκης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Μονόδρομος η Προανακριτική, το «αγκάθι» της παραγραφής
Αν και η εισήγηση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής παραμένει στο τραπέζι, έμπειροι κοινοβουλευτικοί, και από το κυβερνών κόμμα, εκτιμούν ότι δύσκολα θα προκριθεί από τον πρωθυπουργό
Υπουργικό συμβούλιο 3
Μαρινάκης για Τσίπρα: Να κάνει όσο rebranding επιθυμεί, αλλά την ιστορία δεν θα την ξαναγράψει – Τασούλας: Άτυπο όργανο το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών
«Έχουμε πολλές "πληγές" ακόμα να κλείσουμε, αλλά δεν θα γυρίσουμε πίσω στις πιο μαύρες ημέρες, "ξεπλένοντας" πολιτικά τους μοιραίους πρωταγωνιστές αυτών των ημερών, με πρώτο μεταξύ αυτών τον κ. Τσίπρα»
Παύλος Μαρινάκης 53
Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και η απάντηση για το 2015: «Κάποιους δεν τους βολεύει η αλήθεια»
«Ποιος φοβάται την αλήθεια για το 2015; Είναι αυτοί που μας έχουν οδηγήσει στον πάτο των 27 σε ό,τι αφορά τη σύγκριση του κατά κεφαλήν εισοδήματος ή της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας 30