Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Νίκος Ανδρουλάκης: Ζητώ καθαρή εντολή για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία

Στο Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης ψήφισε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως «καλώ τους δημοκράτες προοδευτικούς πολίτες να μας τιμήσουν σήμερα με τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες μας. Ζητώ να πάρουν την υποψηφιότητά μου στα χέρια τους και να μου δώσουν καθαρή εντολή για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία. Είναι ο μόνος τρόπος για να έχουμε μία ισχυρή προοπτική για το μέλλον. Πιστεύω ότι είναι καλό για τη δημοκρατία μας, η δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ ως δύναμη προόδου, συνέπειας, ρεαλισμού να ξαναπρωταγωνιστήσουν στο πολιτικό σκηνικό της χώρας έναντι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή του κόσμου στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του, ενώ αναφέρθηκε και στην Φώφη Γεννηματά.

 «Είναι μεγάλη μου τιμή ότι από εδώ, την γενέτειρα μου την Κρήτη υπάρχει ένα ισχυρό ενδιαφέρον, είναι μεγάλη μου τιμή η συμμετοχή των πολιτών και πιστεύω ότι αυτή η μαζική συμμετοχή είναι η μεγάλη πολιτική προίκα για την παράταξη την επόμενη ημέρα και η σφραγίδα της ενότητας, μιας ενότητας που έχουμε μεγάλη ανάγκη, μιας ενότητας που είναι και η σημαντική παρακαταθήκη της αείμνηστης προέδρου μας Φώφης Γεννηματά» πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Τον Νίκο Ανδρουλακη υποδέχθηκαν θερμά, μέλη του Κινήματος Αλλαγής που βρίσκονταν στο εκλογικό τμήμα την ώρα που έφτασε για να ψηφίσει και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 12
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 52