Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Επίσημη στήριξη σε Καραμανλή από ΝΔ για Siemens

ΦΩΤΟ  EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με αξιοσημείωτη καθυστέρηση η ΝΔ στήριξε τον πρώην Πρόεδρο του κόμματος Κώστα Καραμανλή

με αφορμή τις αιχμές σε βάρος του για την επιστολή που φέρεται να είχε στείλει στο πρώην στέλεχος της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκο.

«Kανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ακεραιότητα, αλλά και την προσφορά του Κώστα Καραμανλή στην πατρίδα», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο.

«Κανένα στέλεχος της ΝΔ δεν αμφισβητεί και ούτε διανοείται να αμφισβητήσει την ακεραιότητα, το ήθος και την προσφορά στον τόπο του Κώστα Καραμανλή», ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Δεν κουράστηκαν ορισμένοι – και δεν αναφέρομαι σε στελέχη της ΝΔ, αναφέρομαι στην πλευρά του ΠΑΣΟΚ – να προσπαθούν για λόγους δημιουργίας επίπλαστων εντυπώσεων να αμφισβητήσουν την ακεραιότητα και το ήθος ενός σημαντικού ηγέτη, του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή;», πρόσθεσε.

Είπε επίσης, οτι αν κάποια ΜΜΕ απομονώνουν φράσεις ή τις παρερμηνεύουν ή διαστρεβλώνουν το μήνυμά τους, αυτό δεν αφορά τη ΝΔ, ενώ σημείωσε πως σωστά έχει ξεκαθαριστεί από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού ότι «αυτή η περίφημη επιστολή είναι τυπική και μία από τις χιλιάδες που έφυγαν από το γραφείο της ΝΔ και του Κώστα Καραμανλή προς χιλιάδες παραλήπτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα καταθέσει ο Καραμανλής για Βατοπαίδι;

Λεφτά της Siemens στα ταμεία της ΝΔ;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε