Πολιτική

Επιστρατεύτηκε η Αλέκα Παπαρήγα μετά τους «sugar daddies» του Κουτσούμπα: Είναι η πραγματικότητα, είστε υποκριτές

Η Αλέκα Παπαρήγα με δήλωσή της υπερασπίζεται τη δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από το βήμα της Βουλής, πως με την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων θα οδηγήσει πολλές φοιητήτριες να αναζητήσουν «sugar daddies». Μια δήλωση που προκάλεσε κατακραυγή και πολλοί κάλεσαν τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ να ζητήσει συγγνώμη.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, όμως, εμφανίστηκε αμετανόητος στη Βουλή νωρίτερα σήμερα (08.03.2024) και κατέθεσε στα πρακτικά φωτογραφίες από sites για… «sugar daddies» από τη Σουηδία και τη Δανία. Η θέση του ΚΚΕ είναι πως ο γενικός γραμματέας ήθελε να καταδείξει την εκμετάλλευση φοιτητών και φοιτητριών. Αυτό ανέφερε στη δήλωσή της και η πρόκάτοχός του, Αλέκα Παπαρήγα.

«Το ΚΚΕ, ανεξάρτητα ποιος είναι Γενικός Γραμματέας, έχει διαχρονικά καταγγείλει τα δίκτυα τα οποία είτε παράνομα είτε “νόμιμα” με επωνυμία και ΑΦΜ, επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν και να εκπορνεύσουν νέες γυναίκες και άνδρες», αναφέρει αρχικά η Αλέκα Παπαρήγα.

Και προσθέτει ότι η σύνδεση με την ίδρυση μη κρατικών ΑΕΙ, δεν είναι τυχαία. Και κατηγόρησαν όσους αντέδρασαν στη σεξιστική αναφορά του Δημήτρη Κουτσούμπα ως υποκριτές που προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια, κάτω από το χαλί.

«Το ότι η συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ συνδέθηκε με το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς εδώ και χρόνια σε διάφορες χώρες του κόσμου ολόκληρες εταιρείες με αντίστοιχες πλατφόρμες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν φοιτήτριες και φοιτητές που προσπαθούν να αποπληρώσουν τα δάνεια για τις σπουδές τους.

Αυτή είναι η πραγματικότητα κι όσοι προσπαθούν να την κρύψουν κάτω από το χαλί, είναι το λιγότερο υποκριτές!»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΝΔ για αποκαλύψεις Στουρνάρα: Ο Τσίπρας που συνεχίζει με πάθος το πολιτικό του comeback, τι έχει να πει για όλα αυτά;
Για σκοτεινές πρακτικές, απόπειρα πολιτικής παρέμβασης στο τραπεζικό σύστημα και στοχοποίηση του ίδιου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κάνει λόγο η Αλεξάνδρα Σδούκου
Ο Αλέξης Τσίπρας
Γιάννης Στουρνάρας: Όταν αρνήθηκα τη διοίκηση στην Τράπεζα Αττικής, ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το ΣΔΟΕ στη σύζυγό μου
Ο διοικητής της ΤτΕ αποκαλύπτει το παρασκήνιο των επιλογών για τη διοίκηση της τράπεζας και μιλά για τη ρήξη με την τότε κυβέρνηση, λέγοντας ότι οι πιέσεις «δοκίμασαν» στην πράξη την ανεξαρτησία του θεσμικού του ρόλου
Τσίπρας και Στουρνάρας
5
Συνάντηση Ζαχαράκη με Γκιλφόιλ: «Η ελληνοαμερικανική συνεργασία στην παιδεία είναι επένδυση στο κοινό μας μέλλον»
Η υπουργός Παιδείας και η πρέσβης των ΗΠΑ συζήτησαν για κοινές δράσεις με αφορμή τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου και τα 250 χρόνια από τη Διακήρυξη της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας
Κίμπερλι Γκιλφόιλ και Σοφία Ζαχαράκη