Συμβαίνει τώρα:
Τροχαίο με δυο τραυματίες στην Εθνική Οδό στο ύψος της Βαρυμπόμπης στο ρεύμα προς Λαμία
Πολιτική

Έστειλαν τον Κικίλια για να… κοντύνει τον Νταβούτογλου! (ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα και με καθυστέρηση 15 λεπτών, ο Αχμέτ Νταβούτογλου πάτησε το πόδι του στην Αθήνα, όπου και θα παραμείνει μαζί με την τουρκική αντιπροσωπεία μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Τον πρωθυπουργό της Τουρκίας υποδέχθηκε ο Βασίλης Κικίλιας, και οι εικόνες από το σύντομο τετ α τετ που είχαν, δεν παρέμειναν ασχολίαστες μιας και η διαφορά ύψους μεταξύ τους ήταν ιδιαίτερα εμφανής!

Η επιλογή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ήταν άκρως επιτυχημένη και ίσως όχι τυχαία, μιας και όσο… άνετος κι αν είναι ο Νταβούτογλου, σίγουρα θα κόμπλαρε δίπλα σε έναν άνδρα που τον περνάει τουλάχιστον 2 κεφάλια!

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ







ΠΗΓΕΣ ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, EUROKINISSI, REUTERS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 32