Πολιτική

Φρέντι Μπελέρης: Η δύναμη της Δημοκρατίας μπορεί να σαρώσει κάθε πραξικοπηματική πρακτική

Ο Φρέντι Μπελέρης εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και στην πρώτη δήλωση ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την στήριξη στον αγώνα για τα δικαιώματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Όπως τόνισε ο Φρέντι Μπελέρης, ευρωβουλευτής πλέον με τη Νέα Δημοκρατία «το φως πάντα κερδίζει το σκοτάδι» και πως « η δύναμη της Δημοκρατίας μπορεί να σαρώσει κάθε πραξικοπηματική πρακτική«.

Η δήλωση του Φρέντι Μπελέρη έχει ως εξής: «Φίλες και φίλοι, θέλω πρώτα απ´ όλα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, Κυριακο Μητσοτακη, για τη συγκινητική στήριξη του στον αγώνα μου για τα δικαιώματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και τη δυνατότητα που μού έδωσε να είμαι υποψήφιος σε αυτές τις Ευρωεκλογές. Και εγώ και η οικογένεια μου δε θα ξεχάσουμε ποτέ τα όσα έκανε για εμάς.

Όλους αυτούς τους μήνες της περιπέτειας μου, μου έδινε δύναμη η πίστη μου ότι το φως πάντα κερδίζει το σκοτάδι. Και ότι η δύναμη της Δημοκρατίας μπορεί να σαρώσει κάθε πραξικοπηματική πρακτική. Δώσαμε και κερδίσαμε μια μάχη για τη Δημοκρατία, το κράτος δικαίου, τις ελευθερίες και την αξιοπρέπεια των πολιτών.

Αλλά και ταυτόχρονα μια μάχη για το ευρωπαϊκό κεκτημένο, για τις αρχές και τις αξίες, που πρέπει να συμμερίζεται οποιος θέλει να έχει θέση στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Την οικογένειά μου που έγινε αυτή την περίοδο το στήριγμα και η φωνή μου.

Τους φίλους σε όλη την Ελλάδα που στάθηκαν στο πλευρό μου στην πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής μου. Ένα μωσαϊκό στήριξης και εθελοντών που έγραψε ιστορία παλεύοντας για έναν ιερό σκοπό: την ελευθερία και την περηφάνια του Ελληνισμού.

Στα αδέρφια μου από την ελληνική εθνική μειονότητα, θέλω να πω ότι από σήμερα μπορούμε να αισθανόμαστε πιο δυνατοί. Και σε κάθε συμπολίτη μας ότι ως Ευρωβουλευτής θα εργαστώ σκληρά για να είμαι χρήσιμος στην παράταξή μου, τη Νέα Δημοκρατία και πάνω από όλα στην Πατρίδα μας.

Τέλος, θέλω να απευθύνω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ από καρδιάς σε δύο ξεχωριστούς ανθρώπους, τον Άγγελο Συρίγο και τον Σταύρο Παπασταύρου που εδώ και 395 ημέρες που βρίσκομαι στη φυλακή, είναι διαρκώς στο πλευρό το δικό μου και της οικογένειας μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βολές προς πάσα κατεύθυνση από Σπίρτζη στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - «Η διαθεσιμότητά μου θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του κόμματος»
Ο πρώην υπουργός αποκάλεσε το συνέδριο ως «συνέδριο συρρίκνωσης» ασκώντας κριτική στην ηγεσία του κόμματος αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη
Χρήστος Σπίρτζης
Μητσοτάκης για την απόφαση του ΣτΕ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Η Ελλάδα σταματά να αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση, τέλος οι ιδεοληψίες»
Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του τόνισε πως από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, τα παιδιά θα σταματήσουν να φεύγουν από την πατρίδα τους για σπουδές
Κυριάκος Μητσοτάκης
3
Σε κίνδυνο τα ενεργειακά πρότζεκτ που προωθεί η Ελλάδα με το Ισραήλ μετά την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή – Οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ
Η κλιμάκωση του πολέμου θα ανατρέψει την παγκόσμια ισορροπία, με τον φόβο για νέα ενεργειακή κρίση να χτυπά «κόκκινο συναγερμό» διεθνώς
ΚΥΣΕΑ 4