Πολιτική

Γεωργιάδης: Κοιμάται ήσυχος το βράδυ ο Παρασκευόπουλος;

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε στο ραδιόφωνο  του ΣΚΑΙ για την υπόθεση του νεαρού Αφγανού που κατηγορείται ότι βίασε και σκότωσε μια γυναίκα στη Γερμανία και μάλιστα διερωτήθηκε αν «κοιμάται ήσυχος το βράδυ ο Παρασκευόπουλος;».

«Βιάστηκε και σκοτώθηκε μια νεαρή κοπέλα στη Γερμανία γιατί οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποφάσισαν να αδειάσουν τις φυλακές παρά την αντίθεση των δικαστικών αρχών» δήλωσε.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ο τέως υπουργός χασκογέλαγε στην εθνική αντιπροσωπεία όταν ο ίδιος του επισήμαινε το πρόβλημα. «Αναρωτιέμαι αν θα χασκογελάει τώρα όταν θα σκέφτεται το πρόσωπο της κοπέλας στη Γερμανία… Αυτούς τους νόμους θα τους αλλάξουμε αμέσως όταν θα γίνουμε κυβέρνηση» τόνισε.

“Όταν είχαμε πει ότι θα ψηφίσουμε την τροπολογία το είχαμε πει καλή τη πίστει”

Ταυτοχρονα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προϊδέασε για το ενδεχόμενο η ΝΔ να μην ψηφίσει την τροπολογία για το επίδομα Τσίπρα. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για “προεκλογικό πυροτέχνημα”, διευκρινίζοντας πως τα μέτρα αυτά δεν είναι η βέλτιστη επιλογή.

«Όταν είχαμε πει ότι θα ψηφίσουμε την τροπολογία το είχαμε πει καλή τη πίστει πιστεύοντας ότι είχε υπάρξει κάποια συνεννόηση της κυβέρνησης με τους θεσμούς για να μην τεθεί σε κίνδυνο η αξιολόγηση. Κι ο Κυριακός Μητσοτάκης είχε προειδοποιήσει το Σάββατο στη Βουλή (στον προϋπολογισμό του 2017) ότι “ελπίζω πως αυτό που κάνετε με το επίδομα δεν θέτει σε κίνδυνο την διαπραγμάτευση”». 

«Οι συνθήκες προφανώς έχουν ουσιωδώς μεταβληθεί» επισήμανε. Σε κάθε περίπτωση, αποσαφήνισε ο κ. Γεωργιάδης, θα συνεδριάσει το κόμμα και θα αποφασίσουμε πριν την ψηφοφορία.

Πηγή: skai

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πώς φτάσαμε στη διπλωματική κρίση με τη Βεγγάζη: Η άστοχη επιλογή του Ευρωπαίου Επιτρόπου, το «παζάρι» Χαφτάρ και το αμείωτο «τσουνάμι» μεταναστών
«Γαλάζια» στελέχη, επεσήμαιναν γιατί δεν υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών και Μετανάστευσης δεδομένου ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε επιλέξει να επισκεφτεί πρώτα στη Βεγγάζη
Ο Χαλίφα Χαφτάρ 1
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 11
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 142