Πολιτική

Γεροβασίλη και Κασσελάκης μαζί στην πορεία της ΑΔΕΔΥ – Χαμόγελα και φιλιά μπροστά στον φωτογραφικό φακό

Χαμόγελα, φιλιά και χειραψίες αντάλλαξαν μπροστά στον φωτογραφικό φακό ο Στέφανος Κασσελάκης και η Όλγα Γεροβασίλη, μόλις λίγες ημέρες μετά το θυελλώδες συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλγα Γεροβασίλη και Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκαν στην πορεία της ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη (28.02.24) και όπως καταγράφεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, το κλίμα ανάμεσά τους ήταν φιλικό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, στην απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην Αθήνα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, στην απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην Αθήνα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Έτσι, και οι δύο επιχείρησαν να στείλουν το μήνυμα ότι το κόμμα οφείλει να προχωρήσει μπροστά παρά τα δραματικά γεγονότα και τις πρωτοφανείς σκηνές που καταγράφτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, «σημαδεύοντας» το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: Αμυντική ενέργεια η κατάρριψη των ιρανικών πυραύλων από τους ελληνικούς Patriot
«Η συγκεκριμένη συστοιχία είναι εκεί από το 2021. Υπήρξε επιθετική ενέργεια και στο πλαίσιο της αντιμετώπισής της συμμετείχε η ελληνική αποστολή. Δεν θα μπορούσα να γνωρίζω τις λεπτομέρειες»
Παύλος Μαρινάκης
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
6
Μητσοτάκης: Ευρωπαϊκή απάντηση στις οικονομικές και ενεργειακές επιπτώσεις της κρίσης – Δεν θα ανεχθούμε επανάληψη του 2015 στο προσφυγικό
«Ως Ευρώπη πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση έχοντας ως πρώτο μέλημα την προστασία των ευρωπαίων καταναλωτών ειδικά των πιο αδύναμων αλλά και των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει κρακεράκια στη Βουλή
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη όσο και κατά της κυβέρνησης, καταγγέλλοντας «αήθη επίθεση» εις βάρος της και κάνοντας λόγο για συμπεριφορές που «δεν τιμούν το Κοινοβούλιο»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει κρακεράκια στη Βουλή
74