Πολιτική

“Για να δούμε πόσα τουρκικά πλοία θα βγουν όταν θα πλακώσουν εδώ Αμερικάνοι, Ρώσοι και Ισραηλινοί”

«Τα πετρέλαιά μας είναι και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο, το φυσικό αέριο βρίσκεται στο Αιγαίο κάτω από την Κρήτη...», ανέφερε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, και επανέλαβε τη θέση για άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ από την Ελλάδα.

Απαντώντας στην ερώτηση πώς θα ανακηρύξει μονομερώς η χώρα ΑΟΖ, όταν η Τουρκία δεν έχει καν αναγνωρίσει το Δίκαιο της Θάλασσας, είπε:

«Είναι δυνατόν εμείς να κάνουμε πολιτική με το τι συμφέρει την Τουρκία ή όχι; Θα πρέπει επιτέλους να σηκώσουμε κεφάλι. Γιατί παραγνωρίζετε τον διεθνή παράγοντα; Αυτή τη στιγμή βλέπετε πως Αμερικάνοι, Ρώσοι και Ισραηλινοί συνεργάζονται πάνω στα οικόπεδα της Κύπρου. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν να προσκληθούν οι συγκεκριμένοι διεθνείς παράγοντες, να συνεργαστούν στα οικόπεδα της ελληνικής πλευράς; Για να δούμε πόσα τουρκικά πλοία θα βγουν όταν θα πλακώσουν εδώ Αμερικάνοι, Ρώσοι και Ισραηλινοί…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό είναι το ΠΝ που κάποιοι αμφισβητούν.Αναχαίτιση EXOCET από Sea Sparrow! Βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για 25η Μαρτίου: Ως νέος Κολοκοτρώνης να φέρουμε την ελευθερία και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας
Με ανάρτησή της στα social media συνέδεσε το μήνυμα της εθνικής επετείου με την αντίσταση στη λήθη και την αδικία, απευθύνοντας ιδιαίτερο κάλεσμα στη νέα γενιά
Μαρία Καρυστιανού 63