Πολιτική

Γιαννακόπουλου σε Ανδρουλάκη: Να γίνει το ΠΑΣΟΚ, Κίνημα Αλλαγής, θα είμαι στην πρώτη γραμμή

Με ένα sms συνεχάρη η Νάντια Γιαννακοπούλου τον Νίκο Ανδρουλάκη, μετά τη σαρωτική επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Και τόνισε πως έχει πάρει εντολή για ένα κόμμα ενωμένο.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ήταν εκείνη που, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, έθεσε θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Και εκείνη η παρέμβασή της οδήγησε στις εκλογές, στον δεύτερο γύρο των οποίων ο Νίκος Ανδρουλάκης επικράτησε του Χάρη Δούκα με σχεδόν 60%.

Το βράδυ της Κυριακής (13.10.2024), όταν πια όλα είχαν κριθεί οριστικά, η Νάντια Γιαννακοπούλου έστειλε το συγχαρητήριο μήνυμά της στον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Σύντροφε Νίκο, Συγχαρητήρια για την επανεκλογή σου!

Ο λαός του ΠΑΣΟΚ σου έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσεις συνθετικά για ένα μεγάλο ΠAΣOK που θα δείξει ότι γίνεται Κίνημα Αλλαγής και κόμμα με κυβερνητικά χαρακτηριστικά.

Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή με όλες μου τις δυνάμεις. Νάντια», αναφέρει στο μήνυμά της η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα πυρά Σαμαρά κατά κυβέρνησης: «Αν φύγουμε από την Κύπρο, θα πρόκειται για εθνικό ευτελισμό»
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι τυχόν αποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων από τη Μεγαλόνησο μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή θα συνιστούσε μήνυμα υποχώρησης απέναντι στην Τουρκία
Αντώνης Σαμαράς
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα συνδέει τις αυξημένες ροές υγροποιημένου φυσικού αερίου με την ενεργειακή και εθνική ασφάλεια, προαναγγέλλοντας επαφές σε Βουκουρέστι και Σόφια για τον «Κάθετο Διάδρομο»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ανάπτυξη και πληθωρισμό
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απέκλεισε εκ νέου το σενάριο πρόωρων εκλογών και συνέδεσε την πορεία της οικονομίας με τη διάρκεια της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Θανάσης Κοντογεώργης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: «Απαντούμε με πράξεις σε ένα αίτημα δεκαετιών»
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα μετά την ψήφιση του νόμου ίδρυσης της ΑΣΠΤ, του πρώτου δημόσιου ανώτατου ιδρύματος στη χώρα για τη δραματική, την ορχηστική και τη μουσική τέχνη
Κυριάκος Μητσοτάκης