Πολιτική

Γιάννης Καλλιάνος: «Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε, το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο»

Αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες από τη διοίκηση και τους γιατρούς της αγγειοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν» για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του, είναι ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του “Αττικόν”. Να κάνουν τα πάντα για τον πατέρα μου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Θα φτάσω το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος στο Live News.

Ο κ. Καλλιάνος χαρακτήρισε την ανακοίνωση του νοσοκομείου «γλυκανάλατη», υπογραμμίζοντας πως «εύχομαι, αν έχει παιδιά ο διοικητής του “Αττικόν” κ. Αποστολόπουλος και ο κάθε γιατρός που είναι στη συγκεκριμένη κλινική του νοσοκομείου, να μην δουν τα παιδιά αυτών των ανθρώπων τον πατέρα τους να παλεύει όπως είδα εγώ τον δικό μου».

Όπως εξήγησε ο κ. Καλλιάνος ο πατέρας του είχε διαβητικό πόδι, είχε ζάχαρο και τις τελευταίες μέρες το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού άρχισε να μαυρίζει. Πρώτα τον μετέφεραν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας όπου τους είπαν ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αγγειοχειρουργικό περιστατικό.

«Στη συνέχεια, τον πήγαμε στο “Αττικόν”, όπου έγινε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του. Στη συνέχεια όμως, είχε δύσπνοια, αλλά οι γιατροί μου έλεγαν ότι “ο πατέρας σας πηγαίνει πολύ καλά και οι εξετάσεις του ήταν φοβερές”», ανέφερε ο κ. Καλλιάνος και επισήμανε:  «Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει ολοένα και σοβαρότερη δύσπνοια και οι γιατροί μας έλεγαν ωστόσο ότι πήγαινε κάθε μέρα και καλύτερα».

«Ο καθηγητής σε μια τόσο βαριά περίπτωση ασθενούς όπως ο πατέρας μου έκρινε πως δεν χρειαζόταν να μπει εντατική. Δε φαντάζεστε, πόσο βαθιά θα φέρω το μαχαίρι στο κόκκαλο. Γλυκανάλατη ανακοίνωση από τον διοικητή του νοσοκομείου που δεν είναι διοικητής», είπε και πρόσθεσε:

«Ζητούσαμε να μπει σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και μας έλεγαν ότι πήγαινε καλύτερα. Ο πατέρας μου τελικά έπαθε ανακοπή και τώρα είναι στην εντατική. Έπρεπε να μπει νωρίτερα. Τη νύχτα σχεδόν “έφυγε” ο πατέρας μου – Τον επανέφεραν αλλά δίνουν 5 με 15% πιθανότητα να ζήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιάνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θεόφιλος Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άρση ασυλίας μου, ώστε να αποδειχθεί χωρίς καμία αμφιβολία η αθωότητά μου
Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ υποστηρίζει ότι η παρέμβασή του αφορούσε αποκλειστικά την επίσπευση πληρωμής νόμιμων δικαιωμάτων αγρότισσας και δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης
Θεόφιλος Λεονταρίδης
Μαρινάκης κατά Τσίπρα για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Όσο πέφτει στις δημοσκοπήσεις, τόσο περνάει πάνω από τον πήχη του θράσους»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη από λύσεις και όχι από πολιτικούς που, όπως αναφέρει, επιλέγουν «φτηνά κόλπα» και αναπαράγουν «ξεπερασμένα συνθήματα»
Παύλος Μαρινάκης
Δημοσκόπηση Alco: Στο 11,8% «ψαλιδίστηκε» το προβάδισμα της ΝΔ λόγω ΟΠΕΠΕΚΕ, 18,6% αναποφάσιστοι, το 15% βλέπει θετικά το κόμμα Καρυστιανού
Δυσαρεστημένοι εμφανίζονται οι πολίτες αναφορικά με την απόδοση και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, στον απόηχο των εξελίξεων στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Εκλογές 188
Αιχμηρή ανάρτηση Τσίπρα για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Το μόνο ασυμβίβαστο είναι του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»
Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι, υπό την πίεση των αποκαλύψεων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναδιπλώθηκε στο ζήτημα του ασυμβίβαστου υπουργού και βουλευτή
Αλέξης Τσίπρας 18