Πολιτική

Γιάννης Καλλιάνος: «Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε, το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο»

Αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες από τη διοίκηση και τους γιατρούς της αγγειοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν» για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του, είναι ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του “Αττικόν”. Να κάνουν τα πάντα για τον πατέρα μου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Θα φτάσω το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος στο Live News.

Ο κ. Καλλιάνος χαρακτήρισε την ανακοίνωση του νοσοκομείου «γλυκανάλατη», υπογραμμίζοντας πως «εύχομαι, αν έχει παιδιά ο διοικητής του “Αττικόν” κ. Αποστολόπουλος και ο κάθε γιατρός που είναι στη συγκεκριμένη κλινική του νοσοκομείου, να μην δουν τα παιδιά αυτών των ανθρώπων τον πατέρα τους να παλεύει όπως είδα εγώ τον δικό μου».

Όπως εξήγησε ο κ. Καλλιάνος ο πατέρας του είχε διαβητικό πόδι, είχε ζάχαρο και τις τελευταίες μέρες το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού άρχισε να μαυρίζει. Πρώτα τον μετέφεραν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας όπου τους είπαν ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αγγειοχειρουργικό περιστατικό.

«Στη συνέχεια, τον πήγαμε στο “Αττικόν”, όπου έγινε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του. Στη συνέχεια όμως, είχε δύσπνοια, αλλά οι γιατροί μου έλεγαν ότι “ο πατέρας σας πηγαίνει πολύ καλά και οι εξετάσεις του ήταν φοβερές”», ανέφερε ο κ. Καλλιάνος και επισήμανε:  «Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει ολοένα και σοβαρότερη δύσπνοια και οι γιατροί μας έλεγαν ωστόσο ότι πήγαινε κάθε μέρα και καλύτερα».

«Ο καθηγητής σε μια τόσο βαριά περίπτωση ασθενούς όπως ο πατέρας μου έκρινε πως δεν χρειαζόταν να μπει εντατική. Δε φαντάζεστε, πόσο βαθιά θα φέρω το μαχαίρι στο κόκκαλο. Γλυκανάλατη ανακοίνωση από τον διοικητή του νοσοκομείου που δεν είναι διοικητής», είπε και πρόσθεσε:

«Ζητούσαμε να μπει σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και μας έλεγαν ότι πήγαινε καλύτερα. Ο πατέρας μου τελικά έπαθε ανακοπή και τώρα είναι στην εντατική. Έπρεπε να μπει νωρίτερα. Τη νύχτα σχεδόν “έφυγε” ο πατέρας μου – Τον επανέφεραν αλλά δίνουν 5 με 15% πιθανότητα να ζήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιάνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 6
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη