Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Εξοργιστικό να μιλάει για φορολογία ο κ. Τσίπρας που ως πρωθυπουργός έπνιξε τη μεσαία τάξη

«Είναι εξοργιστικό να μιλάει ο κ. Τσίπρας για τη φορολογία, ο άνθρωπος που, ως πρωθυπουργός, έπνιξε στους φόρους τη μεσαία τάξη και την παραγωγική Ελλάδα και βύθισε την χώρα στο σκοτάδι της αδιαφάνειας και της διεθνούς ανυποληψίας» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο συνέδριο της Ναυτεμπορικής.

Ο κ. Οικονόμου επισήμανε ότι χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να παραδεχτεί ο κ. Τσίπρας ότι η ακρίβεια είναι εισαγόμενη, προσθέτοντας ότι σε κάποιον ύστερο χρόνο θα ήταν καλό να αναγνωρίσει και το ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει ένα από τα τρία μεγαλύτερα στην Ευρώπη προγράμματα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, ώστε οι επιπτώσεις των διεθνών κρίσεων να αγγίζουν λιγότερο τους πολίτες.

«Επίσης, στο μέλλον ίσως κάποια στιγμή παραδεχτεί την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του δημοσίου τομέα, στον οποίο συντελείται μια χωρίς προηγούμενο αναβάθμιση» είπε.

Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αφού σημείωσε ότι παρά τις δηλώσεις του, ο κ. Τσίπρας, όλοι γνωρίζουν ότι δεν βιάζεται, τόνισε «όπως έχει πει ο πρωθυπουργός θα γίνουν στον ορισμένο χρόνο τους γιατί αυτό επιβάλλει η θεσμικότητά μας και το πατριωτικό μας χρέος, σε μια δύσκολη διεθνή συγκυρία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τον Στέργιο Καλπάκη προτείνει για γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος
Για την θέση του γραμματέα αναμένεται να προτείνει τον πρώην εκπρόσωπο τύπου Στέργιο Καλπάκη, για εκπρόσωπο Τύπου τον Κώστα Ζαχαριάδη ενώ για την θέση της αναπληρώτριας γραμματέως του κόμματος, την Αναστασία Σαπούνια
Ο Στέλιος Καλπάκης 2
Ανδρουλάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο κ. Σημανδράκος έστειλε δύο επιστολές στο Μαξίμου, το αυτί του Πρωθυπουργού άκουσε τίποτα;»
«Τα γνώριζε και τα επέτρεψε μία ''γαλάζια'' συμμορία που έχει καταληστεύσει τους ευρωπαϊκούς πόρους», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Πρωθυπουργό
Νίκος Ανδρουλάκης