Πολιτική

Γιάννης Πλακιωτάκης: Επιστολή στους Λιμενικούς για να εμβολιαστούν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Να εμβολιαστούν άμεσα ζητά από τους ανεμβολίαστους Λιμενικούς και υπαλλήλους του υπουργείου του ο Γιάννης Πλακιωτάκης με επιστολή του, την Τρίτη (17.08.2021).

Στον επιστολή του, ο Γιάννης Πλακιωτάκης απευθύνει κάλεσμα στα στελέχη του Λιμενικού και το προσωπικό του υπουργείου Ναυτιλίας, που δεν έχει εμβολιαστεί, να το κάνει άμεσα, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ασφαλές τείχος ανοσίας απέναντι στον ιό του κορονοϊού και τις μεταλλάξεις του.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Ναυτιλίας, η επιστολή εστάλη σήμερα (17.08.2021) προς όλες τις αρμόδιες διευθύνσεις του Λιμενικού και των υπηρεσιών του υπουργείου Ναυτιλίας και σε αυτήν ο Γιάννης Πλακιωτάκης επισημαίνει ότι «ο εμβολιασμός, ειδικότερα όσων έρχονται σε επαφή με μεγάλο αριθμό πολιτών, αλλά και όσων υπηρετούν σε θέσεις μέγιστης ευθύνης για την φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας και την ασφάλεια των συμπατριωτών μας, αποτελεί ταυτοχρόνως κοινωνική ευθύνη και εθνική προτεραιότητα».

Επισημαίνει ότι τα στελέχη του υπουργείου Ναυτιλίας, αλλά και του Λιμενικού έχουν διαχρονικά αποδείξει ότι συμπεριφέρονται με υπευθυνότητα και λειτουργούν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και καλεί όσους δεν το έχουν κάνει ακόμα, να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους και να παρακινήσουν και τους συναδέλφους τους που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, να εμβολιαστούν.

«Η προστασία της υγείας σας, η προστασία της υγείας αγαπημένων σας προσώπων, η προστασία των συναδέλφων σας και των πολιτών, αποτελούν κρίσιμη προτεραιότητα για να είστε υγιείς και να μπορείτε να προσφέρετε σημαντικό έργο για την πατρίδα» επισημαίνει στην επιστολή του ο υπουργός Ναυτιλίας.

Προσθέτει επίσης, ότι «η ανθρωπότητα, η πατρίδα μας, κάθε μία και κάθε ένας από εμάς, βιώνουμε εδώ και 16 μήνες, μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, που έχει ιδιαιτέρως δυσμενείς επιπτώσεις όχι μόνο στην καθημερινότητα, την ποιότητα ζωής και την οικονομία, αλλά -δυστυχώς- και στην υγεία διακοσίων μέχρι σήμερα εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, με πολύ μεγάλες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης σε Γεωργιάδη για Πατούλη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανάγκασε να στείλεις το φιλαράκι σου στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας»
Στην πίεση του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει ο Παύλος Πολάκης την απόφαση του υπουργού Υγείας να διαβιβάσει στοιχεία για τις εταιρείες του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Ο Γιώργος Πατούλης δηλώνει ότι ζήτησε ο ίδιος να ελεγχθεί
Παύλος Πολάκης
ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για την παραπομπή Πατούλη στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας: «Εμπαιγμός, πριν λίγες ημέρες τον υπερασπιζόταν»
Η Χαριλάου Τρικούπη διευρύνει την επίθεσή της, συνδέοντας την υπόθεση με την εποπτεία των ιδιωτικών δομών υγείας και καταλογίζοντας στην κυβέρνηση πολυετή αδράνεια
Γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Τσίπρας από την Ολυμπία: «Να φύγει ο Φλωρίδης» – Μετωπική επίθεση σε Μητσοτάκη για Τέμπη, ακρίβεια και διαφθορά
Η δικαστική εξέλιξη για τους χειρισμούς στον τόπο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος βρέθηκε στο επίκεντρο της παρέμβασης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΕΛΑΣ στο Olympia Forum
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Δόμνα Μιχαηλίδου: Η προσβασιμότητα, η εξαίρεση και το «να μη χρειαστεί να ξανάρθω»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επέλεξε να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση του ιδιωτικού τομέα και εξήγησε γιατί στόχος είναι τέτοιες πρωτοβουλίες να μη θεωρούνται στο μέλλον… είδηση
Δόμνα Μιχαηλίδου
Σιμόπουλος σε Κωνσταντοπούλου για το «σας αρέσει από πάνω;»: «Αν το έλεγα εγώ, θα γινόταν της τρελής – Θα με λέγατε σεξιστή»
Το εκτός μικροφώνου σχόλιο της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας πυροδότησε νέο επεισόδιο στην Ολομέλεια - Νέα ένταση μετά την κόντρα με τον Τάκη Θεοδωρικάκο
Στράτος Σιμόπουλος 9