Πολιτική

Γιατί ο Ντέμης Νικολαΐδης πήγε στο Μαξίμου

Σειρά επαφών με στελέχη από τον χώρο του ποδοσφαίρου θα έχει ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, για την αντιμετώπιση των παθογενειών και εν όψει των επαφών με τους εκπροσώπους FIFA και UEFA, πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, στο πλαίσιο αυτό ο κ. Γεραπετρίτης συναντήθηκε σήμερα με τον Ντέμη Νικολαϊδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο επαφών που θα έχει ο κ. Γεραπετρίτης με ανθρώπους που έχουν καλή γνώση από τον χώρο του ποδοσφαίρου, τους οποίους και θα ενημερώσει για την επόμενη ημέρα…
Ο Ντέμης Νικολαΐδης επιλέχθηκε να είναι ο πρώτος που θα λάβει τη σχετική ενημέρωση, λόγω της θητείας του στην προεδρία της ΑΕΚ την περίοδο 2004 – 2009, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε πάρει πρωτοβουλίες για την εξυγίανση στο ποδόσφαιρο.

Click4more: Μητσοτάκης: Αλλάζουν όλα στο ποδόσφαιρο! Καλώ FIFA και UEFA για νέο πλαίσιο

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Επικρατείας θα είναι ο επικεφαλής του κλιμακίου που θα αναλάβει τις συζητήσεις με την UEFA και την FIFA. Οι συνομιλίες θα έχουν ως στόχο τη σύνταξη ενός δεσμευτικού Μνημονίου, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές την ερχόμενη εβδομάδα θα παραστεί κλιμάκιο από την Ελλάδα στην έδρα της UEFA, όπου θα έχει συναντήσεις με τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αλλά και εκπροσώπους της FIFA.
Αμέσως μετά, χωρίς να έχει ακόμη καθοριστεί ημερομηνία, θα έρθει στην Ελλάδα και θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο.

Ρεπορτάζ: Αιμίλιος Περδικάρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ