Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιώργος Παπανδρέου: Επιμένει στη «βόμβα» για ενδεχόμενο νοθείας στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ – Νέα επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη

Γιώργος Παπανδρέου
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Πεπεισμένος πως και υπόλοιποι συνυποψήφιοί του για την ηγεσία του κόμματος θα ζητήσουν διερεύνηση στα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, μετά την καταγγελία – βόμβα που έκανε για νοθεία εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, υπήρξαν τουλάχιστον 2.700 παραπάνω ψηφοδέλτια στο 20% των εκλογικών κέντρων, τα οποία δεν αντιστοιχούσαν σε εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος.

«Υπήρξαν καταγγελίες και ζήτησα να διερευνηθούν ώστε οι εκλογές στον β’ γύρο να γίνουν με τον πλέον διάφανο τρόπο» τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρώην πρωθυπουργός, σημειώνοντας ακόμη πως το ΚΙΝΑΛ είναι ένα ανοιχτό κόμμα και πρέπει να τηρηθούν οι δημοκρατικές διαδικασίες.

Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα υπάρξουν και άλλοι συνυποψήφιοί του που θα ζητήσουν το ίδιο.

Επιπλέον ανέφερε πως ο ίδιος είναι γνωστός στον κόσμο για τις θέσεις του και τις εκφράζει ευθαρσώς, ενώ έχει δώσει σκληρές μάχες εντός και εκτός Ελλάδας, παλεύοντας απέναντι σε κατεστημένα και συμφέροντα.

Νέα επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη για το debate

Παράλληλα, επεσήμανε πως είναι υπέρ ενός debate στον δεύτερο γύρο των εκλογών και είναι έτοιμος να «συζητήσουμε για όλα τα μεγάλα θέματα», ξεκαθαρίζοντας πως θα μείνει στο ΚΙΝΑΛ ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Click4more: Γιώργος Παπανδρέου και Νίκος Ανδρουλάκης σε «σκληρό ροκ» με αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου

«Είμαι έτοιμος να έρθω σε debate για να συζητήσουμε τα μεγάλα θέματα. Εγώ έχω πει “ναι” και λέω και σήμερα “ναι”. Ο κ. Ανδρουλάκης δεν απάντησε», είπε ωστόσο χρόνος για τηλεμαχία δεν φαίνεται να υπάρχει…

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Παπανδρέου

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις