Πολιτική

Γιώργος Παπανδρέου: Τον «χτύπησε» το μπουρίνι την ώρα που έκανε κανό!

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τα κύματα στο σημείο που κωπηλατούσε ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασαν τα δύο μέτρα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε γενέθλια την Κυριακή 16 Ιουνίου και αποφάσισε να τα περάσει κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι, το κανό. Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής στην Αχαΐα βρέθηκε με το κανό του στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου την ώρα που ξέσπασε το μπουρίνι και στην κυριολεξία έδωσε μάχη με τα κύματα. Και ευτυχώς τα κατάφερε.

«Είδαμε τον Γιώργο Παπανδρέου να μπαίνει με το κανό στην θάλασσα. Άρχισε να κωπηλατεί με κατεύθυνση την Ναύπακτο. Μέσα σε δέκα λεπτά, εκεί που η θάλασσα ήταν λίμνη, σηκώνει το μπουρίνι. Γίνεται χαμός. Φεύγουν οι ομπρέλες, οι ξαπλώστρες αναποδογύρισαν, ο κόσμος πανικόβλητος μαζεύει τα παιδιά του και φεύγουν. Όσοι είχαν δει τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν με αγωνία για το πώς θα βγει» μας περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Τελικά μετά από κάποια λεπτά ο Γιώργος Παπανδρέου με το κανό του εμφανίζεται μακριά από την ακτή. Παρά τα κύματα και το μπουρίνι ο Γιώργος Παπανδρέου κατάφερε και βγήκε στην ακτή. «Το κύμα στην κυριολεξία τον σκέπαζε, όμως ο Παπανδρέου τα κατάφερε, έστω και αν σίγουρα έζησε εφιαλτικές στιγμές στην θάλασσα» καταλήγει ο αυτόπτης μάρτυρας. Όσοι ήσαν στην ακτή και έβλεπαν τις προσπάθειες του Προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ πραγματικά έζησαν στιγμές αγωνίας μέχρι να καταφέρει να βγει στην στεριά.

Όπως αναφέρει το dete εκείνη την ημέρα, τα κύματα έφθαναν σε ύψος 2 μέτρων, ενώ μέχρι και το φέρι μπόουτ της γραμμής έκανε 55 λεπτά να αγκυροβολήσει, αφού τα κύματα το είχαν μετατρέψει σε καρυδότσουφλο!

Οι εικόνες είναι από τη στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκινά την βόλτα του με το κανό.

papandreou kano papandreou kano

Πηγή: dete

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Μυλωνάκης επέστρεψε σπίτι του – Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
Πλέον θα λαμβάνει την φροντίδα που χρειάζεται στο σπίτι, ενώ πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του Τίνα Μεσσαροπούλου επιστρέφει τη Δευτέρα στην εκπομπή Happy Day
Γιώργος Μυλωνάκης 36
Σκληρή επίθεση Τσουκαλά σε Μητσοτάκη για το άρθρο 86: «Αλλάζει ο Μανωλιός για να βάλει τα ρούχα του αλλιώς»
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην κυβερνητική πρόταση για το άρθρο 86, υποστηρίζοντας ότι παρά τις πολύμηνες δεσμεύσεις για ουσιαστική αλλαγή, τελικά διατηρείται στη Βουλή η αρμοδιότητα άσκησης ποινικής δίωξης
Κώστας Τσουκαλάς 6
ΕΛΑΣ: Ο Τσίπρας «χτίζει» κόμμα χωρίς τα βαρίδια του ΣΥΡΙΖΑ – Ανακοινώνει όργανα «σφιχτά» και ευέλικτα
Σφιχτές δομές και συνέδριο μετά τις εκλογές σχεδιάζουν στην Αμαλίας, με τον πρώην πρωθυπουργό να βγαίνει ξανά μπροστά και να αποφεύγει μοντέλα που θυμίζουν τις εσωτερικές (αν)ισορροπίες της Κουμουνδούρου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 44
Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Καταφεύγει σε fake news ο Μητσοτάκης για να ανακόψει την πολιτική φθορά
«Όταν ο Πρωθυπουργός μιας χώρας επιδίδεται με τόση άνεση σε τόσα πολιτικά - και όχι μόνο - ψευδή, οφείλουμε να ανησυχούμε βαθιά για κάθε μέρα που συνεχίζει να κρατά τα ηνία της χώρας μας»
Μαρία Καρυστιανού 8
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νέο νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου – «Εκλογές το 27, είμαστε μαραθωνοδρόμοι»
Ο πρωθυπουργός έδωσε το «πράσινο φως» στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του Παλιού Νοσοκομείου της Ρόδου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο 49