Πολιτική

Γρηγοράκος: Γιατί να μην συγκυβερνήσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ;

''Ό,τι έκανε ο κ. Στουρνάρας, το έκανε σωστά. Τώρα όμως θα πάμε σε αλλαγή πολιτικής'' δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος, που μετά τον ανασχηματισμό έγινε αναπληρωτής υπουργός Υγείας και κάνει λόγο για κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκθειάζει τα προσόντα του Γκίκα Χαρδούβελη.

Το εγκώμιο του Γ. Στουρνάρα πλέκει από τη μία ο Λεωνίδας Γρηγοράκος που με τον ανασχηματισμό έφυγε από το υπουργείο Εσωτερικών και έγινε αναπληρωτής υπουργός Υγείας, αλλά από την άλλη μιλάει για αλλαγή πολιτικής.
”Θα πάμε σε μια αλλαγή πολιτικής μετά τον κ. Στουρνάρα. Ό,τι έκανε ο κ. Στουρνάρας, το έκανε σωστά. Να δούμε πώς θα μοιράσουμε το κοινωνικό πλεόνασμα”.

Όμως στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έριξε την βόμβα του περί κυβερνητικής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ!
”Θέλουμε μια κεντροαριστερά ανάμεσα στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αν τα βρούμε για κυβερνητική συνεργασία και με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί όχι;”

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ΕΡΤ και ενημερώθηκε για τη νέα υπηρεσία αυτόματου υποτιτλισμού των δελτίων ειδήσεων
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε απολύτως ανοιχτός στην αναπροσαρμογή των απολαβών του προσωπικού της ΕΡΤ, καλύπτοντας μέρος της διαφοράς στις αμοιβές με τους ιδιωτικούς σταθμούς
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ
«Η δικαστής Ιρένα Γκιόκα που με καταδίκασε είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για πλαστογραφία» καταγγέλλει ο Φρέντι Μπελέρης
«Γι' αυτό ζητώ την αναθεώρηση των αποφάσεων που με φυλάκισαν για 16 μήνες και μου στέρησαν τη Δημαρχία της Χειμάρρας», εξηγεί ο Βορειοηπειρώτης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Φρέντι Μπελέρης
Πώς λειτουργεί το Kids Wallet, πώς το κατεβάζουμε - «Οι γονείς να το χρησιμοποιούν με σύνεση και να μην το μετατρέψουν σε εργαλείο κατασκοπείας»
Το Kids Wallet, που είναι διαθέσιμο σε Apple Stores και Google Play, είναι το σημαντικότερο μέτρο της Εθνικής Στρατηγικής κατά της βίας και της παραβατικότητας ανηλίκων
Η εφαρμογή Kids Wallet
5