Πολιτική

Γρηγοριάδης: Η κόρη μου δέχτηκε σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Θύμα χυδαίας σεξιστικής επίθεσης έπεσε η 16χρονη κόρη του βουλευτή του ΜέΡΑ25, όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δυο εβδομάδες, απόγευμα, στην πλατεία Εξαρχείων όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο Κλέων Γρηγοριάδης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (13.11.2019) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Η κόρη μου πριν από δυο εβδομάδες πέρναγε, απόγευμα, από την πλατεία Εξαρχείων. Δέχτηκε σεξιστική επίθεση, χυδαιότατη και δεν έχει κανέναν λόγο να μου πει ψέματα, στον πατέρα της. Είναι 16 ετών», είπε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 περιγράφοντας το περιστατικό.

Η σεξιστική επίθεση στη 16χρονh κόρη του έγινε, όπως είπε, από άνδρα των ΜΑΤ που βρισκόταν σε κλούβα που ήταν σταθμευμένη στο σημείο. Της είπε, όπως κατήγγειλε ο Κλ. Γρηγοριάδης «αν ξανάρθεις από ‘δω, θα σου ξεσκίσω τη μου…».

«Ένα παιδί 16 ετών, το γαλουχεί αυτή η συμπεριφορά, σαν έναν εν δυνάμει αντιεξουσιαστή ή έναν εν δυνάμει τρομοκράτη» συμπλήρωσε, σημειώνοντας πως για το περιστατικό έχει γίνει επίσημη καταγγελία.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων των δύο Παγκοσμίων Πολέμων – «Φόρος τιμής σε όσους θυσιάστηκαν»
«Με την από κοινού κατάθεση στεφάνων, αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους όσους υπηρέτησαν και θυσιάστηκαν» έγραψε σε ανάρτησή της η Αμερικανίδα πρεσβευτής
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
«Μπρα ντε φερ» αγροτών και κυβέρνησης στην Αθήνα μετά το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγώνας δρόμου» για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα πληρωμών
«Οι πραγματικοί δικαιούχοι θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους. Η καθυστέρηση των πληρωμών οφείλεται αποκλειστικά στην υποχρέωση να γίνουν οι ενδεδειγμένοι έλεγχοι, όπως ζητά με δύο επιστολές της η Ευρωπαϊκή Ένωση»
EUROKINISSI
Δημοσκόπηση Interview: Οι 4 χαμένες περιφέρειες της ΝΔ, 6 στους 10 δεν προτιμούν τα ΕΛΤΑ – Πώς βλέπουν την επιστροφή Τσίπρα
Σύμφωνα μάλιστα με τα ευρήματα της δημοσκόπης το «πρασίνισμα» του χάρτη στις συγκεκριμένες περιφέρειες προκύπτει κυρίως λόγω της μείωσης της δύναμης της ΝΔ και όχι λόγω της αύξησης των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ
Κάλπη 321
Σόου της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη βοήθεια της ΑΙ: Έγινε πυροσβέστης, αγρότισσα και αρχαία Ελληνίδα
Την ώρα που η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παρουσίασε τους άξονες του προγράμματος σε διάφορους τομείς ακριβώς πίσω της μέσα από ένα τεράστιο video wall εμφανίζονταν η ίδια ντυμένη ανάλογα με τον τομέα που αναφερόνταν
Παρουσίαση προγράμματος της Πλεύσης Ελευθερίας
58
Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Ιωακείμ Γρυσπολάκη για τα Βορίζια και την οπλοκατοχή στην Κρήτη: «Όταν το θράσος και η εχθροπάθεια δεν έχουν όρια»
«Ο διορισμένος από την Υπουργό Πολιτισμού Διευθυντής του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, Ιωακείμ Γρυσπολάκης, έκανε μία αποκρουστική ανάρτηση», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου