Πολιτική

Η ατάκα Μητσοτάκη όταν είδε όρθιους στην «πρώτη» της Κ.Ο. της ΝΔ

Οι 158 νέοι βουλευτές της ΝΔ μπήκαν στην αίθουσα της Γερουσίας για την πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο. και δεν περίμεναν ότι κάποιοι θα έμεναν όρθιοι.

Οι βουλευτές είναι πολλοί και δεν χωρούν στα έδρανα. Έτσι επιστρατεύτηκαν καρέκλες για να μπορέσουν όλοι να είναι καθιστοί μεταξύ αυτών και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η υπουργός Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης. Μπαίνοντας στην αίθουσα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είδε το σκηνικό και είπε: «Τι γίνεται εδώ; Πρόβλημα; Δεν χωράμε; Τουλάχιστον είναι καλό πρόβλημα αυτό!»

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία ο Άδωνις Γεωργιάδης ο Κώστας Κυρανάκης και ο Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν όρθιοι στο πίσω μέρος της αίθουσας.

orthioikond

Στα παραλειπόμενα και η αποθέωση που γνώρισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μόλις μπήκε στην αίθουσα.

Α.Π.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Γεωργιάδη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είσαι πόντικας που πηδάει από βάρκα σε βάρκα» – «Το ΠΑΣΟΚ με πρότεινε για υπουργό στην κυβέρνηση Παπαδήμου»
Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης 1
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4