Πολιτική

Η Έλενα Ακρίτα… ξαναχτυπά μετά την «απάντηση» από τη Βίκυ Φλέσσα!

Μια νέα κόντρα γεννήθηκε ξαφνικά. Μια κόντρα που δε λέει να κοπάσει γιατί οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της δεν λένε να το… βάλουν κάτω. Και όπου πρωταγωνιστές της (απολαυστικής είναι η αλήθεια) νέας κόντρας σημειώστε τους: Βίκυ Φλέσσα, Έλενα Ακρίτα, Γιώργο Κυρίτση.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η τελευταία… εξέλιξη είναι η νέα απορία από την Έλενα Ακρίτα για το Παρίσι και τον Νίκο Πουλαντζά. Δεν ήταν η μοναδική που απεύθυνε προς τη Βίκυ Φλέσσα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Όλα ξεκίνησαν από την αμίμητη ατάκα που ξεστόμισε η Βίκυ Φλέσσα και την απορία γιατί ο Κώστας Καρυωτάκης αυτοκτόνησε σε μια τόσο όμορφη πόλη όπως η Πρέβεζα. Μια απορία που προκάλεσε σάλο και «γλέντι» στα social media αλλά και την άκρως ειρωνική ανάρτηση από την Έλενα Ακρίτα με… παραφρασμένους στίχους του Καρυωτάκη…

[read4more]

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα δεν άρεσε στη Βίκυ Φλέσσα. Που με δική της ανάρτηση στο Facebook θέλησε να… «χτυπήσει» τη γνωστή δημοσιογράφο κάνοντας αναφορά σε δυο εξαιρετικά πετυχημένες της εκπομπές στην τηλεόραση και σε μια σειρά στην οποία συνυπέγραφε το σενάριο. Και η οποία επίσης έκανε επιτυχία.

Έγραψε λοιπόν η Βίκυ Φλέσσα: «Καθώς έχουν σβήσει τα φώτα για τη «Βέρα στο δεξί» και τον «πιο αδύναμο κρίκο», η κυρία Έλενα Ακρίτα εξαντλείται σε σχόλια με σκοπό να θαυμάσει τον εαυτό της. Προσπερνάμε!».

Για τους αμύητους: Όπου «φώτα», η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, εννοεί την εκπομπή Φώτα Πορείας που παρουσίαζε η Έλενα Ακρίτα στην (τότε) ΝΕΤ, η «Βέρα στο Δεξί» ήταν καθημερινή σειρά στο Mega και ο «Αδύναμος Κρίκος» ήταν… μόνο κατ’ όνομα αδύναμος και προβλήθηκε επίσης από το Mega.

Όπως στη Βίκυ Φλέσσα δεν άρεσε η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, έτσι στον Γιώργο Κυρίτση, σύζυγο της γνωστής δημοσιογράφου και συν-σεναριογράφου της «Βέρας στο Δεξί», δεν άρεσε η ανάρτηση της υποψήφιας ευρωβουλευτή. Και φρόντισε να της απαντήσει με δική του ανάρτηση. Κατηγόρησε την υποψήφια ευρωβουλευτή ότι προσπάθησε να μιμηθεί τα «Φώτα Πορείας» αλλά… απέτυχε.

«Όταν τα… φώτα σβήνουν κυρία Βίκυ Φλέσσα, δεν έχεις σχεδόν 200.000 ακόλουθους στο Facebook όπως η Έλενα. Όταν τα φώτα σβήνουν δεν αρθρογραφείς σε εφημερίδες και περιοδικά με τόση επιτυχία για τους αναγνώστες σου που σε διαβάζουν και σε εμπιστεύονται. Όταν τα φώτα σβήνουν δεν συγγράφεις βιβλία και θεατρικά έργα. Και γενικώς, δεν κάνεις τη λαμπρή σταδιοδρομία της Έλενας Ακρίτα μέσα σε 40 χρόνια καριέρας. Όσο για την τηλεόραση, εσείς ειδικά όσο και αν προσπαθήσατε να αντιγράψετε την εκπομπή της με συνεντεύξεις μεγάλων προσωπικοτήτων ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ούτε απ’ έξω δεν περάσατε. Δυστυχώς για εσάς. Όχι για τη γυναίκα μου. Αφήστε λοιπόν τον Καρυωτάκη στην ησυχία του κι ασχοληθείτε λίγο με τις ναυμαχίες που από το πολύ νερό τις κάνατε μούσκεμα».

Η Έλενα Ακρίτα θέλησε να κάνει share την ανάρτηση του συζύγου της. Κι αφού τρόλαρε κι εκείνον «ο Γιώργος μου πάντα… αντικειμενικός» έγραψε και μετά αναρωτήθηκε γιατί μόνο η δική της ανάρτηση ενόχλησε τη Βίκυ Φλέσσα. «Καλά όλη η Ελλάδα την τρολάρει εγώ την πείραξα;», αναρωτήθηκε.

Λίγη ώρα αργότερα, η Έλενα Ακρίτα «ξαναχτύπησε» με… νέα απορία και με hashtag #είμαστεόλεςπρεβεζες. «Μα τι όμορφη πόλη το Παρίσι ξέρουμε γιατί ήταν λυπημένος ο φιλόσοφος Νίκος Πουλαντζάς κι αυτοκτόνησε εκεί;», έγραψε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κύκλοι Καρυστιανού κατά Λιάγκα: Στην εκδήλωση της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» είδε μόνο γραφικούς και ψεκασμένους
«Θα τον συμβουλεύαμε να μην αναφέρει στον αέρα ότι παρακολούθησε μόλις για ένα τέταρτο, μία δίωρη πολιτική εκδήλωση, την οποία σχολίαζε επί μισή ώρα στο πρωϊνάδικό του»
Μαρία Καρυστιανού 51
Μαρία Γρατσία: «Υπάρχουν γονείς και τραυματίες των Τεμπών οι οποίοι υπέγραψαν ως ιδρυτικά μέλη του κόμματος της Καρυστιανού»
«Οι αναφορές οι οποίες κάνουν μνεία ακραίων προσεγγίσεων είναι άτοπες και καθόλα αβάσιμες, κριτήριο λοιπόν δεν είναι ούτε το Δεξιά ούτε το Αριστερά», είπε η δικηγόρος
Γρατσια
«Κανένας αιφνιδιασμός της Κοβέσι» - Η απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης στην επιστολή διαμαρτυρίας για την τροπολογία για τα πολιτικά πρόσωπα
Η απάντηση του υπουργείου ήρθε μετά την επιστολή που έστειλε η Εισαγγελέας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταγγέλλοντας «σοβαρές αμφιβολίες» για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών
Λάουρα Κοβέσι 11
Ειρήνη Αγαπηδάκη: Το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλεύτριες μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε στη Βουλή – «Τίποτε σοβαρό, λίγη ξεκούραση»
«Ευγνώμων στις νοσηλεύτριες, τους γιατρούς που μας φροντίζουν. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές. Τίποτε σοβαρό, λίγη ξεκούραση και συνεχίζουμε τη δουλειά, για όσα οφείλουμε στους πολίτες»
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη
Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το κόμμα του με σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου - «Στο ραντεβού με την Ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί»
«Στο ραντεβού με την ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του. Μια φράση που αγαπούσε να χρησιμοποιεί ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ
Αλέξης Τσίπρας 41
Μαρία Καρυστιανού: «Στελέχη του κινήματός μας είναι αποκλειστικά και μόνο πρόσωπα που θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας»
Σε διευκρινίσεις για τα στελέχη του προχώρησε το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού κάνοντας λόγο για «δημοσιεύματα, που επιχειρούν να διαστρεβλώσουν και να παρουσιάσουν θέσεις μεμονωμένων υποστηρικτών του Κινήματος ως θέσεις του ίδιου του Κινήματος»
Η Μαρία Καρυστιανού 17
Αλέξης Τσίπρας: Η εκδήλωση για το νέο κόμμα την Τρίτη στο Θησείο και ο οδικός χάρτης για την επόμενη ημέρα
Με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος την Τρίτη στο Θησείο ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για μια σειρά δημόσιες παρεμβάσεις, περιοδείες, εκδηλώσεις και δράσεις που θα κλιμακωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα
O Αλέξης Τσίπρας 18
Επιστολή Κοβέσι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την τροπολογία Φλωρίδη: «Σοβαρές αμφιβολίες» για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών
Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία καταγγέλλει αρνητικές επιπτώσεις στην ανεξαρτησία και τη λειτουργία της στην Ελλάδα - Στο στόχαστρο οι αλλαγές στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας
Λάουρα Κοβέσι και Γιώργος Φλωρίδης 19