Πολιτική

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τσούγκρισε αβγά με τους Εύζωνες και αντάλλαξε ευχές

Την Προεδρική Φρουρά επισκέφτηκε την Κυριακή του Πάσχα (16.04.2023) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα και τσούγκρισε αβγά με τους Εύζωνες αλλά και στελέχη της Προεδρικής Φρουράς.

Μάλιστα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε και αντάλλαξε ευχές με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Παράλληλα, μίλησε με την Άρτεμη Παπακωστίδου, την «κυρά του Δέλτα» στον Έβρο, και την κυρία Ειρήνη Κατσοτούρχη, τη μοναδική κάτοικο στην ακριτική Κίναρο «κυρά Ρηνιώ».

sakellaropoulou

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έστειλε και το δικό της μήνυμα για τις μέρες του Πάσχα: «Ας γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα όπως το απαιτεί η ημέρα, με πνεύμα ειρηνικό, σε ατμόσφαιρα αγάπης και αδελφοσύνης. Αντλώντας αισιοδοξία από το νόημα της Λαμπρής, την υπέρβαση του θανάτου, του σκότους και της φθοράς, παίρνοντας θάρρος από την μεταμορφωτική υπόσχεση της Ανάστασης, ας χαρούμε τον θρίαμβο της ζωής και την αναγέννηση της ελπίδας.

sakellaropoulou

Ας σταθούμε σε όσα μας ενώνουν, κι ας “μοιράσουμε δωρεάν την ψυχή μας”, όπως μας προτρέπει ο ποιητής. Εύχομαι αυτή η μέρα του φωτός να γίνει οδηγός μας για ένα αύριο δημιουργικό και οικείο, μακριά από τη μισαλλοδοξία και τον φόβο, στηριγμένο στην κατανόηση, τον σεβασμό, τη διαλλακτικότητα και την αλληλεγγύη.

Χριστός Ανέστη!».

sakellaropoulou

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε εσωτερική περιδίνηση το ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Η παραίτηση Λαμπρόπουλου που άναψε φωτιές
Στις 18 Ιουλίου, ο Λάμπρος  Αντωνόπουλος πήρε την απόφαση, χωρίς να έχει ενημερώσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, να στείλει  επιστολή στον ΟΠΕΚΕΠΕ, επιστρέφοντας πάνω από 15.000 ευρώ που είχε εισπράξει, επικαλούμενος λόγους «ευθιξίας»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε στο Αττικόν τους τρεις χειριστές του ελικοπτέρου που έκανε προσθαλάσσωση στην Ελευσίνα
Μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη ήταν και ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Κεφαλογιάννης και ευχήθηκε στα μέλη του πληρώματος «άμεση επάνοδο στα καθήκοντά τους»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 1