Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Καμίνης: Αντίπαλός μας η ΝΔ και οι νοοτροπίες “Πολάκη”

Καμίνης
photo intime

Την ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής ως απάντηση στην πόλωση και τις «μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις» του ΣΥΡΙΖΑ προκρίνει ο Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, σε συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» τονίζει πως “η ΝΔ είναι ο ιδεολογικός μας αντίπαλος», και σημειώνει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «βλέπει τις ανισότητες ως φυσική επιλογή, τους ανθρώπους ως αριθμούς, το κράτος ως εταιρεία». Παράλληλα, όμως, τονίζει ότι «αντίπαλός μας είναι και οι νοοτροπίες “Πολάκη” που εμμέσως επιβραβεύονται. Είναι αντίπαλός μας η νοοτροπία να παραπεμφθεί αυτή η απάνθρωπη συμπεριφορά σε τοπικές συνήθειες, κάτι που προσβάλλει τους Κρήτες και την Κρήτη», επισημαίνει.

Ακόμη, ο κ. Καμίνης λέει, σχετικά με τον δήμο Αθηναίων: «Στην πιο βαθιά κρίση της χώρας, που όλα ήταν καθηλωμένα, στον Δήμο Αθηναίων κάναμε μεγάλα έργα. Και επειδή το κράτος απουσίαζε, η στενή συνεργασία με την Ευρώπη ήταν εκείνη που έδωσε στην Αθήνα τις ανάσες που χρειαζόταν».Τέλος, όσον αφορά στο προσφυγικό, σημειώνει: «Σεβαστήκαμε τα δικαιώματα των ανθρώπων αυτών, τις διεθνείς συνθήκες αλλά και την ίδια την πόλη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις