Πολιτική

Καμμένος: Καλοδεχούμενη η Ένωση Κεντρώων – Λεβέντης: Ευχαριστώ, αλλά δεν πρόκειται

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Βασίλη Λεβέντη, μετά τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας πως η Ένωση Κεντρώων είναι “καλοδεχούμενη” στην κυβερνητική πλειοψηφία.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι “πολλές από τις προτάσεις του κ. Λεβέντη, ιδιαίτερα για τις αλλαγές του Συντάγματος και θεσμικές αλλαγές, είναι προτάσεις που μας βρίσκουν σύμφωνους”. 

Μιλώντας στην εφημερίδα “Real News”, λίγα 24ωρα μετά την ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα, ο κ. Καμμένος υποστηρίζει ότι “η κυβερνητική πλειοψηφία είναι ισχυρή, δεν βρίσκεται στην ‘κόψη του ξυραφιού” ενώ για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, αν και σημειώνει ότι αυτό είναι προνόμιο του πρωθυπουργού, κρίνει ως “απόλυτα επιτυχή” τη συμμετοχή των ΑΝΕΛ σε υπουργεία όπως το Εθνικής Αμυνας, το Τουρισμού, το Μακεδονίας-Θράκης και το Μεταφορών.

 

Λεβέντης: Δεν πάω με τον Τσίπρα

 

Την ίδια ώρα, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Βασίλης Λεβέντης επαναλαμβάνει ότι “δεν πάω με τον Τσίπρα, όπως με κατηγορεί ο Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε άξονα με την Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη”.

“Επειδή δεν συντάχθηκα και επειδή θέλω να μείνει όρθιο το Κέντρο στη Βουλή, ο Μητσοτάκης με παρουσιάζει, για να με εξοντώσει, ως δεκανίκι του Τσίπρα. Εγώ ήμουν και θα είμαι για πάντα Κέντρο, με τον Τσίπρα δεν πάω, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αν θέλει να τον συμβουλεύσω πάνω στα εννέα σημεία που έχει καταθέσει η Ένωση Κεντρώων. 
Την καλή μου πρόθεση την έδειξα την ίδια μέρα που έγιναν οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου που του έστειλα τα εννιά σημεία. Εκείνος δεν μου τηλεφώνησε επί ένα χρόνο, και τώρα που είναι στις μαύρες του, θέλει τον Λεβέντη, αλλά ο Λεβέντης δεν προσφέρεται για τσόντα”.

Ο κ. Λεβέντης μίλησε και στον ΒΗΜΑ FM, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου: “Ευχαριστώ, αλλά δεν πρόκειται να αθροιστώ στην κυβερνητική πλειοψηφία όπως το ζητά ο κ. Καμμένος. Θα μείνω κριτικά απέναντι στην κυβέρνηση. Σε ό,τι συμφωνώ θα το ψηφίζω και σε ό,τι διαφωνώ δεν θα το ψηφίζω. Δεν πρόκειται να αθροιστώ στην κυβέρνηση γιατί δεν το θέλουν οι οπαδοί μου, που μου λένε ”Μην πας με τον Τσίπρα””.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και τη Ζιανγκσού της Κίνας
«Η ενδυνάμωση των αυτοδιοικητικών δεσμών της Μητροπολιτικής Αττικής με τις μεγάλες περιφέρειες της Κίνας, αποτελεί προσωπικό στοίχημα», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς με τον Γενικό Γραμματέα της κινεζικής Περιφέρειας Ζιανγκσού, Xin Changxing
Μητσοτάκης στον CEO της UniCredit: Καλωσορίζουμε την επένδυση στην Alpha Bank – Θα συμβάλλει περισσότερο στην ανάπτυξη της οικονομίας
«Με χαροποιεί ιδιαίτερα η απόφασή σας να αυξήσετε σημαντικά το μερίδιό σας στην Alpha Bank, πάντα πίστευα ότι η Ευρώπη χρειάζεται ισχυρότερες και πιο ανταγωνιστικές τράπεζες», επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου UniCredit, Andrea Orcel και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank, Βασίλη Ψάλτη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με τον Αλ Σίσι για τον πόλεμο Ισραήλ - Ιράν και τη Μονή Σινά: «Να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση»
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή και να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών
Κυριάκος Μητσοτάκης Αλ Σίσι 4