Πολιτική

Καμμένος: Το Άγιο Φως θα έρχεται πάντα με τιμές αρχηγού Κράτους!

Για το θέμα που έχει ανακύψει με αντιδράσεις από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν με τον τρόπο που έρχεται το Αγιο Φως στην Ελλάδα πήρε θέση ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.

«Δεν υπάρχει αντιπαράθεση για το Άγιο Φως. Το Σύνταγμα στην Ελλάδα είναι ξεκάθαρο για το ποια είναι η επικρατούσα θρησκεία και το Άγιο Φως θα έρχεται πάντα με τιμές αρχηγού κράτους, ως οφείλουμε να το φέρνουμε, για να αποτελεί ευλογία για όλη την Ελλάδα και για εκείνους που πιστεύουν σε αυτό και για εκείνους που δεν πιστεύουν», είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Η δήλωση αυτή έγινε μετά την συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

«Επισκέφθηκα τον Μακαριότατο προκειμένου να ζητήσω την ευλογία του, να ανταλλάξουμε ευχές για το Πάσχα, να του ευχηθώ Καλή Ανάσταση και να τον ενημερώσω για τις εξελίξεις που έχουμε στα εθνικά μας θέματα, ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Ζήτησα την ευλογία του για τις Άγιες Ημέρες και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για όλη του την αγάπη και τη στήριξη στις Ένοπλες Δυνάμεις», είπε ο κ. Καμμένος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς