Πολιτική

Καρανίκας: «Φίλης, ο συκοφάντης» – «Το ήθος του η λάσπη και ο βούρκος»

Πυρ και μανία με τον Νίκο Φίλη εμφανίζεται σε ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Καρανίκας, την ώρα που μαίνεται ο «πόλεμος» στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ύφος, ήθος και επίπεδο του πρώην συντρόφου είναι τουλάχιστον ο κιτρινισμός, η συκοφαντία, η λάσπη, ο βούρκος», τονίζει ο Νίκος Καρανίκας για τον Νίκο Φίλη, τον οποίο μάλιστα και χαρακτηρίζει ως «συκοφάντη», στη σκιά της σφοδρής κριτικής που άσκησε στον Στέφανο Κασσελάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Φίλης μίλησε νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα (23.10.23) με σκληρά λόγια για τον πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος είχε προκαλέσει αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Φίλης είπε ότι θα θέσει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και προσέθεσε ότι η εικόνα του κόμματος λόγω του Στέφανου Κασσελάκη είναι διάλυσης και εξευτελισμού. 

«Τέλος με τις βαρονιες και τους βαρόνους της αριστερής Ελίτ. Το κόμμα ανήκει στην δημοκρατία του, στα μέλη του και όχι στην νομενκλατούρα, την παθογένεια των αναχρονιστών και την μειοψηφία των φραξιών», σημειώνει ο κ. Καρανίκας.

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση Καρανίκα έχει ως εξής:

Φίλης ο Συκοφάντης.

Η Θλίψη της κατάρρευσης (σε 1´)

Νομίζω ότι η πολιτική αξιοπρέπεια και η κομματική ηθική, σήμερα έχει αποβάλει επί της ουσίας τον Φίλη Συκοφάντη από το κόμμα.

Δεν συνάδει τέτοια συμπεριφορά για στέλεχος, ούτε και για μέλος.

Όλα όσα ειπώθηκαν το πρωί στη TV δεν έχουν σχέση με την κουλτούρα της αριστεράς, ούτε της ανανεωτικής, ούτε της παραδοσιακής, ούτε της ριζοσπαστικής, ούτε της καμίας αριστεράς. Χυδαιότητα.

 

Το ύφος, ήθος και επίπεδο του πρώην συντρόφου είναι τουλάχιστον ο κιτρινισμός, η συκοφαντία, η λάσπη, ο βούρκος και απουσιάζει το πολιτικό κριτήριο, ο ορθός λόγος, το επιχείρημα, αφού αντικαταστάθηκε από τον πανικό προβάλλοντας μια θλίψη που ταιριάζει προφανώς στην παρέα του που μετατράπηκε σε απελπισμένη φράξια δογμάτων και παθογένειας, σε μια χυδαία απολίτικη μειοψηφία, αλλά όχι στην αριστερά. Με τίποτα το απολίτικο.

Αν ήταν λειτουργικό το καταστατικό, τώρα θα του είχε σταλεί στο @ η διαγραφή του.

Το κόμμα και η αριστερά είναι χρήσιμο σήμερα για να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ακρίβειας, στην ΝΔ Μητσοτάκη και οχι να συκοφαντεί τον πρόεδρο Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis και τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ λέγοντας χυδαιότητες και ψέματα που ταιριάζουν μόνο σε βαρόνους και όχι στην σύγχρονη δημοκρατική αριστερά.

Τέλος με τις βαρονιες και τους βαρόνους της αριστερής Ελίτ.

Το κόμμα ανήκει στην δημοκρατία του, στα μέλη του και όχι στην νομενκλατούρα, την παθογένεια των αναχρονιστών και την μειοψηφία των φραξιών.

Να μπει άμεσα τέλος στη χυδαιότητα και την συκοφαντία που εκφραζεται δημόσια από τα στελέχη των φραξιών του κόμματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Αν ο λαός βγάλει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα θα έχουμε πολιτική αλλαγή
«Η χώρα θέλει πρωθυπουργό αξιόπιστο, που σέβεται τον κόπο του λαού, που δεν εμποδίζει τη δικαιοσύνη και που δεν είναι συνεχώς φορτωμένος με σκάνδαλα ανθρώπων του στενού του περιβάλλοντος»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ προτείνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μάρτυρα στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - «Γιατί δεν ζητούν να έρθουν και οι υπόλοιποι πρωθυπουργοί;» απαντά ο Παύλος Μαρινάκης
Μετά τις λίστες που κατέθεσαν αρχικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό ότι θα καταθέσει και συμπληρωματικό κατάλογο μαρτύρων καθώς εντόπισε στην λίστα του παραλείψεις σημαντικών μαρτύρων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή 4
Σύγκρουση Φλωρίδη – Γιαννούλη στη Βουλή: «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχετε λατρεία προς δολοφόνους και εγκληματίες»
Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του Γιώργου Φλωρίδη ότι θα επιφέρει νομοτεχνική βελτίωση στην διάταξη, με βάση την οποία απαγορεύεται υπό όρους και προϋποθέσεις η πρόσβαση κατηγορούμενων στη ποινική δικογραφία
Ο Γιώργος Φλωρίδης 2
Άδωνις Γεωργιάδης: Έξαλλος με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που είπε ότι το 70% μισεί τη ΝΔ – «Το “σας μισώ” σημαίνει εμφύλιος, πολιτική καταστροφή»
«Ο κ. Μαργαρίτης είπε πως μπορεί η ΝΔ να παίρνει 30% στις δημοσκοπήσεις αλλά το υπόλοιπο 70% την μισεί! Όταν λες για κάποιον ότι τον μισείς, δεν είναι πολιτικός αντίπαλος, είναι εχθρός σου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
19